Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ay'a yükselmeyi hedefle.Ulaşamazsan bile yıldızların altına düşersin.Les Brown.
"Cahil insan gül olsa da koklama" Aşık Veysel
Olabildiğince Unutmak ve Gülmek; hatırlayıpta üzülmekten daha iyidir.
Eğer gerçek göründüğü gibi değilse yaşananlar ne kadar gerçek olabilir ki???
HOŞGÖRÜ;HER TÜRLÜ GÜÇTE VE YETENEKTE KENDİNİ GÖSTEREN BARIŞIN TEK SAGLAYICISIDIR.......
Sevgide özgürlük saygida mecburiyet vardir..
BARIŞ için savaşa devam edelim......
Herkes sadece anladigi konuda konussaydi sessizlik dayanilmaz olurdu ...
Ask gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerin hesabini gülden soramazsin...
"Doğru" pabucunu giymeden "yalan" dünyayı dolaşır.Mark Twain
Akıllı görünme çabası çoğu zaman akıllı olmayı engeller La Rochefoucauld
Nothing is what it seems.. (Hiçbirşey göründüğü gibi değildir) The Rescuit
Sevgi sadece anı yaşar. Ne geriye dönüp eskinin iyi günlerinden bahsederek günümüzde geçmişin güvencesini bulur ne de yarın için yaşar. Leo Buscaglia
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur o gelince de ben olmayacağım.MONTAIGNE
Yiğitlik intikam almak değil tahammül etmektir. SHAEKESPEARE
İnsan işi ile büyümez belki ama iş insan ile büyür. Molla Cami
Yanıldıgını kabul etmek yeni bir hakikatin fethiyle zengileşmektir....
kazandığın şey için savaşmıyosan bence kazandığın şeyin değerini sorgula!!!değersiz şeyleri kazanmak kolaydır......
Hayat bir simitse susamlarını dökmeden ye !
Bazen acı söz bir sıcak sevgi ile söylenir. Fakat insanlar o sıcak sevgiyi değil acı sözü duyarlar....!