Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam ossi arkadasim sen den bi ricam daha olcak heralde cok oluyon diye kızma sakın :=))
**uNuTuLaN_1** Ve **uNuTuLaN_2** bunlari iyi niyetine güvenerek istiyom . mümkünse 100 kb gecmesin .simdiden cok tsklrr Allah razi olsun emeginize ve yüreginize saglik A.E.OLUN.
deryaaaaaaa bi diger sayfada benim dj isimlerim kaldi maas kestirmemem icin benimkileri yaparmisin ltfen

)))))))))))))))
tskrlerrrrrrrrrrrrrr abicigim ellerine saglik cok cok sagol deryaaaaa sen gec kaldin

)))))))))))))) vaybe abim yazdi 2 nizede cok cok tskrler ben daha yazarim derya abla onlarida sen yaparsin

)))))))))))
selam banadaaaa
DJ~SeRKaN ile HaReKeTLi SaaTLeR
DJ~SeRKaN ile DaMaR Operasyonu
yazarmısınızzz....
tskler simdiden
selamm benım ıstegımı yabmısınız ama öyle bırsey degıldı istedıgım
DJ~SeRKaN ile HaReKeTLi SaaTLeR
DJ~SeRKaN ile DaMaR Operasyonu
buyuyüp kuculen bır yazı ve gumus renkte olursa sevınırım
tskler sımdıden
SLM ARKADASLAR BANA CEYLANIM!FM E HOSGELDINIZ YAZISI YAZABILIRSIMISINIZ RICA ETSEM BIRDE DJ CEYLAN DJ YUSUF DJ SIRIN DJ ARZU DJ GÜMÜS DJ INCI VE DJ KRALICE YAZISI YAZARSANIZ SEVINIRIM DÖNMELI GÜMÜS RENG DEN OLURSA SEVINIRIM TESEKKÜR EDERIM SIMDIDI DEN
DJ DATCALI degsk seklde yaprmsnz bitanesi krmzi renk olsun hareketli olsun teskkrlerr.
vaybeeeeee abi dj seckin isimler yaparmisin birde 4 tanede asimavifm hosgeldiniz.. gibi isimler yaparmisin asimavifm
slm vaybe ya kardeşim sıtım seni biliyom ama ben bana yazdıgın isilerin biri yanlış olomuş amam ben onları mümkünse dönerek istiyom BİTANESİNDEN BİTANESİNE CANTANESİNDEN CANTANESİNE bunları aynen böyle ama dönerek olsun cok degerli birine vercem de kusura bakma şimdiden sana kolay gelsin her şewy için cok sag ol
ellerin dert görmesin allah gönlüne göre versin başarılarının devamını dileim :sucsuz: :lol:
ben drek ilk sayfaya bakiyorum buldum ossi harika olmuslar cok tsk yüregine saglik ne dimm harikalar yaratiyosun iyi calişmalar
cok tsklr ossi ellerine saglik Allah razi olsun yaptigin isimleri zevkle ve severek kullaniyoz.A.E.OL.
BANA Bİ =(HKAYA)=İSTİYORUM
Re: teşekkür
buyur agam düzeltim . yalniz ben gi degilim ben ossi yane vaybee
iyi günde kulan ins
Ya agam yine yanlış yazmışsın. Gızacan ama nediyim
RADYO ÖZMENGENLİ Yukardakilerin aynısı olabilir yada degişik yapabilirsin
tercih senin..[/quote]

[/quote]
Allah seni başımızdan eksik etmesin nederiz biz sensiz. Harikasın Agam....
ÇOk oluyorum biliyorum ama dj yaralıyımı unutmussunuz

yeniden tesekkur ederim
ÇOk oluyorum biliyorum ama dj yaralıyımı unutmussunuz

yeniden tesekkur ederim
BANA Bİ =(HKAYA)=İSTİYORUM