Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Külliyen iftira...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Komik
Abim beceriksiz bunlar herseyi ellerine yüzlerine bulasdirmislar...
Külliyen iftira...
Sabah gazeteınde vardı. bulnet ersoy bile vahh vahhh demiş.. hatta poyraz beyın ibrahimi çamasır ipine astıgınıda guvenılır bir kaynaktan duydum ama bunu ata duymasın
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

İyide lafı çevirmeyin adamın bardak parasını verdinizmi ...
bunun yüzünden Adana ya kar yagdı...
Yanılmıyorsam tam 20 yıl oldu yağmayalı fakat toroslarda çok var uzaktan görüyoruz...
bunun yüzünden Adana ya kar yagdı...
ne yanı ataaaaa bizim ibrahime karmakınası mı carpmıs onu mu demek istedin.. bende diyorum kı bu ibrahim neden hep yana üfluyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yok abim soğuk yanığı oldum kar görünce...
Aynen Abimm. fena carpmis bunu hep bici bici yemeye alismis bitrazda soguk yesinn...
Kardeşim soğuk deme valla alışık değilim öyle eksileri görmeye böyle iyi almayayım...
Soguk guzeldir
Alışık değilim malesef...
Soguk iyidir cildi gerginlesdirir....
Her yer ayni olmaz bence sogugada alismak lazim
atila abi ata ibrahim kardeşim siz kışın butarafa gelin ılık buralar

yazın geri gitmek şartıyla ama temelli kalmak yok bakamam size
İyide kardeşim bunların ikiside obur iki gün baksan üçüncü gün seni bitirirler...
Hahhahah butceyi sarsarlar

desene
Aydını cok severim ben 99 depreminde söke deydim...
gitmezlerse ek iş yaparım gari