Selam Banada rica etsem degisik sekillerde ve renklerde dj isimleri yazabilirmisiniz zahmet olacak simdiden emeginz icin cok cok tskler : Dj GüL, Dj Mertcan, Kardelen, Poyrazz, Dj Levent... Sevgi Ve Saygilarimla....
Poyrazz demisdim onuda Ponrazz yazmissiniz n ile oysa y ile olacakdi.
Slm eger mümkünse bir ricam daha olacak Dj Düs, Dj Mine. Degisik renklerde ve hareketli. simdiden cok tsk eder saygilarimi sunarim.
çeşitli renklerde ATİLLA
TÜRKÜLERLE GİDE GİDE yazabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
Süperr Harikasinizz cok tskler dj düs ismi icin Ellerinize saglikk.. Selamlarr
Birde Dj Mine icin ayri tskler :-) süperr Hepsidede harika olmus Allah razi olsun saolun.
selam önce kadir geceniz mübarek olsun kardesim sizden bir isteğim olacak RADYOSİNCAN A HOŞ GELDİNİZ GÖNÜL DOSTLARIMIZ Yazarmısınız Mümkünse değişik renk ve şekillerde Birde dj isimleri isteyecektim değişik şekilerde
ve renklerde renkler siyah krışımı turkaaz - kırmızıkarışımı siyah - yeşil karışımı siyah - turuncu karışımı siyah- koyumavi karışımı siyah- aynı renkte beyaz karışımı
1- DJ_C-E-M-R-E SİZLERLE
2- DJ__DOST*SİZLERLE
3-DJ_GÜMÜŞ*SİZLERE
4-DJ_G Ö L G E *SİZLERLE
5-DJ__DOST* Değişik renk ve şekillerde şimdiden teşekkür ederim emeğinie ve yüreğinize sağlık kadir geceniz mubarek olsun dahanice kandilere allaha emanet olun kardeşim yazilariniz çok güzel kolay gelsin allah utandırmasın
slmmm gercekten calısmaların harıka ellerine saglık banada yazarmısın rıca etsem ayahnanın sesı fm hosgeldınız dj ayahnaalı fıkret
dj usta dönerlı dj can gızz dj hazalımm dj güll deyısık reklerde olursa sevınırım kolay gelsın sımdıden tsler
cicidici benim icinde girimizi renkte DjGüzide ve renk secimi sana ait Mustafa isiminde bir Grafik eklermisin simdiden cok tesekkür ederim
Vay Vay İsimlerii Döktürmüşşün Ablamm Yinee Hepside Birbirinden Güzell Ellerinee Sağlıkk![]()
![]()
![]()