Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hem gizliyim hem ZENoBIA yım ..
Beni merak eden yok ..
Ben çakma nickleri merak ediyorum
Kimler acaba???
BOZKURT AYTEN (oldukça merak ediyorum)
Profile misafir olarak giripte, cesaret edip nickle giremeyenler
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ben kimseyi merak etmiyorum neden edilsinlerki
kimseyi merak etmiyorum ben kendimi biliyorum
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
kimseyi merak etmiyorum, benide merak edenlerin oldugunu sanmiyorum
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
0 mesajı olan üyeleri
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
ben süslüyü merak ediyorum çokmu süse düşkün acaba
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
TABİKİ BENN
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

BENNNNNNN

BENNNNNNN
Bencede ama ben artık merak etmiyorum çitlembik.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
0 mesajlı üyeler normalde , (virgül)olarak görünmeli (bize öyle söylendi) ama şimdi 0 mesajlı üyeleri gördükçe oldukça merak ediyorum..Torpil mi var diye??
Ben olmadıgım kesin
Yöneticimiz
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.