Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM KRAL SIMDIDEN KOLAY GELSIN SANA BENDE BIR TANE ISTEYEBILRMIYIM SIYAH BEYAZ SAYFA OLSUN BUYUK OLSUN SAYFA DJ_MALII AYNEN BOYL EOLSUN SAYFAYA BEYAZ FON VEREBIRLSIN CIZGILERE YAZIDA BEYAZ FONLU OLSUN SIMDIDEN TES EDR SAOL
Lazca arkadasim kusura bakma ama nasil bir fon istedigini pek anlamadim biraz daha aciklayici olursa hemen yapmaya calisacam..
SLM KRAL SIMDIDEN KOLAY GELSIN SANA BENDE BIR TANE ISTEYEBILRMIYIM SIYAH BEYAZ SAYFA OLSUN BUYUK OLSUN SAYFA DJ_MALII AYNEN BOYL EOLSUN SAYFAYA BEYAZ FON VEREBIRLSIN CIZGILERE YAZIDA BEYAZ FONLU OLSUN SIMDIDEN TES EDR SAOL
Lazca arkadasim kusura bakma ama nasil bir fon istedigini pek anlamadim biraz daha aciklayici olursa hemen yapmaya calisacam..
Saygilarimla
sanirim siyah arkaplan uzerine beyaz cercevelerle sade ama gosterisli bir sayfa istiyor, hareketli yazi yada gifle suslenebilir, birda uygun siyah beyaz tonlarda resim..
Saygilarimla
sanirim siyah arkaplan uzerine beyaz cercevelerle sade ama gosterisli bir sayfa istiyor, hareketli yazi yada gifle suslenebilir, birda uygun siyah beyaz tonlarda resim..
masum yardimlarin icin cok tesekürler... yaptim ins olmustur
cok tskler süper bir tema olmus bitane daha yaparmisin gene kirmizi siyah kalpli felan olursa sevinirim üzerine DJ_DELiKADIR70 olcak simdiden coook tskler ellerine emegine saglik...
ben kral ellerine saglik hepsi super olmus banim bir isdegim olacak eger sakincasi yoksa yapabilirsen sevinirim dj esmer melek yazan temayi bana duzeltebilirmisin o resimlerin yerine bu resimleri koyabilirmisin ve giris ses kucuk buyuk kalin renk onlarin tamamini koyabilirmisin mumkunse dj ismi DJ PAMUKPRENSESS radyo ismi KRALKARADENIZ FM eger yapabilirsen cok sevinirim hersey icin simdiden tesekkurederim saygilar djKRAL dan isde resim bu
Saygilarimla
degerlı kardesım sıyah beyaz bır sayfa ıstıyorum o degerlı ve marıfetlı ellerınden. genel sıyah olsun ama cızgıler ve yazılar beyaz olsun dj malii yazısıda beyaz olsun. sımdıden cok tes edr saolasın allah razı olsun ellerın dert gormesın :up: