Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini Bana güven diyemezsin.O bunu hissetmiyorsa tek bir söz söyleyebilirsin,

en bilirsin.
(Can YÜCEL) ..
'' Birisi tarafından delice sevilmek size güç verir, birisini delice sevmek ise cesaret.''
CARL SANDBURG..
Sahiller dalgayı nasıl beklerse,
Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse,
Kuru topraklar suya nasıl hasretse,
Sende benim hasretimsin...
Ne zaman tutsam ellerini,
Gözlerimin önünden mevsimler geçer.
Ne zaman gözlerin gözlerime değse
Samanyolundan bir yıldız düşer...
gözler bir gözyasın bulutur yuregindeki bulut ise sevenin göz ayrısıdır
Mevlanaya sorarlar o kadar yazarsın o kadar okursun ne bilirsin? diye.. Mevlana şu yanıtı verir; Haddimi bilirim..!!
Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına..
"İnsan fırsatların gelmesini bekler fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur."
hayat üc günden ibarettir dün,bügün,yarin
Bu kapı gidene, bir daha açılmaz.. Kapadım o defteri bir daha yazılmaz.. Kıymetimi bilen bilir; bilmeyenle işim olmaz....
Zamanın silemeyeceği hiçbir anı, ölümün sona erdiremeyeceği hiçbir acı yoktur.
Cervantes ..
Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Yapamıyor musun? O zaman yoldan çekileceksin!
Can Yücel ..
"Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum".
Cemal Süreya ..
Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler..
Ece Ayhan ..
Belki de insan sevmeyi bilmediğinden değil, sevgisine layık biri olmadığından yalnızdır".
Aldous Huxley
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir.Bazen öyle gülmeler vardır ki en büyük acıları gizlemek içindir.
Bob Marley
''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum.''
Bukowski ..
İranlı Bir Şair diyorki; Aşk'a Uçarsan Kanadın Yanar .. Bunun Üzerine Mevlana diyorki; Aşk'a Uçmazsan Kanat Neye Yarar...?
MEVLANA
Belkilerin ardına sığınarak geldim ve keşkelerle devam ediyorum, ben hala o çocuğum , her konuşanı insan sanıyorum...!!
Aldαnmαyın bu gülüşlerime ,herşeyin elbet bir sonu vαrdır.. Bαkmαyın bu görmezden geldiklerime ,herkesin bir hesαp günü vαrdır !