Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Biz bir zamanlar kavgalar içinde de olsa bir aşkı paylaşma hoşgörüsünü gösteriyorduk birbirimize. Biz, bir zamanlar bizdik.”
Bazı Erkekler Çok Paranın Bütün Kızları Etkileyeceğini Sanır. Tıpkı Çok Makyajlı Kadının, Kendini Çok Güzel Sanması Gibi .. !
İnsan fırsatların gelmesini bekler fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur.
Paulo Coelho ..
Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır".
şems ..
Küfür şeytana mahsustur tövbe insana.. Aşk kadına yakışır sevmek adama..
Hiç kimse sevgilisine "benim icin ne yaptın?" dememeli.. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş daha ne yapsın.
[Y. Erdoğan] ..
Kızanların özelliklede gidenlerin..Sözlerinizdeki hiddeti anliyorum, ama sözlerinizi anlamiyorum...
.(Shekespeare) ..
Sürü Kalabalığın da,Bir Kartalın yanlızlığıdır benimkisi.) Kadin olsun, kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalıdır
(Cenap Sahabettin) ... ..
Yanına kadar koştuktan sonra, Bir adım daha atamayacaksan eğer; Oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur…
özdemir asaf ..
Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yarabandı olarak sizi kullanır ...
[P. Neruda ] ..
Aslında onu değil, onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz. Ve asıl içimizi acıtan, onun gidişi değil o güveninin yitişidir
Adam yine adamdır olmasada pulu.. Eşek yine eşektir atlastan olsada çulu...
Demiş ki "kaybettiklerini görsünde ağlasın". Dedim ki; "kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın"
[Dylan] ..
Kimse beni sevmiyor; Çünkü ben farklıyım. Ben de kimseyi sevmiyorum; Çünkü hepsi aynılar .
[y. Erdoğan.] ..
Hadi sana son bi güzellik yapayım dedim...Gözüm aynaya takıldı. Kralını yapmışm zamanında dedim; vazgeçtim...
Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.
y. erdogan ..
"Her gidiş bir dönüşü terkeder aslında. Gitmeden önce düşün; Çünkü döndüğünde bulduğun, aynı olmayacak giderken bıraktığınla."
[Huxley] ..
"İnsanın sevdiği birini son kez görmesinden daha kötü olan tek şey; Onu son kez gördüğünü biliyor olmasıdır".
[P. Auster]
Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek, yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek?..
ö asaf ..
Boş hayallerimiz yok bizim;Tek bir kişi,düşlerimize ortak olsun yeter,yoksa iyi biliriz ,Gülüşünden verip.Ömrümüzden çalanları..