Zitat von »"BARAKLI"«
SELAM KARDEŞ BEN SİZDEN YENİ VE DEİŞİK ŞEKLİLERDE BARAK BEYİ SİZLERLE YAZISI İSTEYECEKTİM MÜMKÜNSE RENK SEÇENEGİ VE ŞEKİLLER ÇOK OLUSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM ELİNİZE SAĞLIK VALLA SÜPERSİNİZ.....
Zitat von »"yaz2000"«
slmm kolay gelsin arkadasim DJ AGİR ABİ DJ RAMCO ADMİN İSA DOST KAPİSİ40 YAZARMİSİN SENDEN RİCA ETSEM SANA ZAHMET SİMDİDEN TSK EDERİM
Zitat von »"kartanesi_su"«
Selam. Emekleriniz için tekrr teşekkürler.Bir ricam daha olacak eğer mümkünse KIŞ GÜNEŞİM yazabilirmisiniz?
Zitat von »"alperen333"«
selam onur kardeşim rica etsem ZALİMFELEK cemre Bide cemre sizlerle yazmanizi rica edicektim
Zitat von »"nadanada"«
slm hayirli geceler benim ricam sizden DJ RESUL gifi ltf
simdiden tskler kolay gelsin
Zitat von »"VeR@"«
selam onur kardesim ya bunlar süper bende dayanamadım ..rica etsem banada mor ve deisik renklerde VERA yazarmısınız ? başında dj yazmasın şimdiden tşkler..
Zitat von »"omi6838"«
slm ben sizden dj ismi rica etsem dj isyankat ve dj kral ve dj misafir 38 dj gonul dj ayhan
saol sizlere hayirlis gunler dilerim
Zitat von »"kartanesi_su"«
Selam tekrar eğer İSMAİL diye dik olarak yukardan aşaıya açık sarı renkte yazarsanız çok sevinirim.Teşekkür ediyorum şimdiden.
Zitat von »"dursun mithat"«
arkadaşlar bana 2 tane mithat gifi rica edebilirmiyim gülüm gifi gibi olursa iyi olur şimdiden elinize emeginize saglık....
Zitat von »"**nazlım"«
selam bır rıcam olacakk mumkunse
dj.SENINLE kırmızı ve gumus rengınde
şimdiden tsk ederımmm
Zitat von »"omeor"«
abi ben sana bu nicklerin nasıl url sini aldın onu soracaktım söylersen sevinirim emegine sağlik çok güzel nickler var
Zitat von »"yasar1972"«
bende dj zeyno sizlerle rica etsem üle dönen yazılı mümkünse :roll:
Zitat von »"eva991"«
Slm Kolay gelSin Değişik ASYA yazıları rica edebilirmiyim şimdiden teşekkürler![]()