Kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl bunu hiçbir zaman anlayamaz... - Blaise Pascal -
İnsan dünyaya bir defa gelir ve buna üzülür. Ama "adam" gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir bence... - Joe E. Lewis -
"Beni yarı yolda bıraktığını sanıp, o yolda koşarken nefes nefese kalanlar.. Yolun sonunda sizi bekliyorum."[Mark Twain]
"Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakala sığacak."[D. Noel]
"Hayatınızın kalitesini, hayatınızdaki insanların kalitesi belirler."[M. Longston]
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir...Anton Çehov
Düşünebilen herkesin insan olması, insan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki.Sigmund Freud
Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli insan.
Can yüceL
İnsanlar kendi çılgın ihtiraslarının neticelerini kadere yüklerler. (Walter Scott)
Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı. Nazım Hikmet
Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır.." [Prison break]
Bazen ona bişeyler yazarsın; yazar silersin, yazar silersin. O hiçbirini okumamış olur ama sen hepsini söylemiş olursun...
Sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.." [W. Golding]
"Seni seviyorum; 1 cümle 2 kelime 13 harf 2 insan ve 1 aptal" .
[Cemal Safi] ..
Unutmayın dostlarım daha çok seven taraf kaybetmeye daha yakın taraf olur hep..
Charles Bukowski ..
İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir önüne hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin
Pablo Neruda ..
Kalbindeki sevgi sözcükleri gözlerine sıkışıp kalmış gibi. Ben hayatımın tüm vaktini senin bu bakışına harcadım sevgili!
İnsanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki canlılar arasında yalnız o gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır.
[ Friedrich Nietzsche ] ..
İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar
Özdemir Asaf ..
Eğer siz böylesine tutkunken o hep başkasını seçmiş ve ona bağlıyken kıymetiniz bilinmemişse; o halde günah sizden gitmiştir..!
Can Dündar ..