Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çalar Saat Gibidir Hayaller; Sen Kurarsın Onlar "Çalar...
Değer'' bilene verilir..ve Özleyen Özlenendir..Unutma Ki Duygular Ortaksa Eğer,Yaşananlar Güzeldir..
Kalırsa kendine ihanet eder bazen insan, giderse karşısındakine, ama yine de en doğru yol bildiğin yoldur, çünkü kendine ihanetin telafisi yoktur !!
CAN kırıkları ,CAM kırıkları gibi değildir, öyle süpürünce gitmezler. İçinde kalır, aklına geldikçe de batarlar !!...
Kadınlar kendini güldüren erkekten hoşlanır sözü yalandır unutma.. Çünkü kadınla...r, sadece hoşlandıkları erkeklere güler aslında..
Onu sana tüm yaptıklarına rağmen affedebilirsin; Zor olan onu affettiğin için kendini affedebilmektir".
Elalemi ayıplarıyla anan bir kimsenin,senden de teşekkürle bahsedeceğini zannetme..!
Mutluyken görmezden geldiğin şeyler mutsuzken kalbini kırar. Çünkü insan hatalarını mutluyken değil, mutsuzken anlar...
Kötülük pek çok maske giyebilir. Hiçbiri iyilik maskesi kadar tehlikeli değildir !!!
Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.
Eğer bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder, hem kendisini... D...ibini görmediğimiz suya dalmadığımız gibi, emin olmadığımız sevgiye de teslim etmemeliyiz kendimizi ...
Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay.
Bir anlık öfkelerim var dinmek bilmez, bir anlık hayatım var bitmek bilmez, bir saniyelik bakışlarım var şüpheden söz etmez senin de bir anlık gidişin var ya gittiğinde gelmek bilmez bir anlık ''sevgim'' var gitsen de dönmesen de bitmez....
Sende ben; imkansızlığı seviyorum, fakat; asla ümitsizliği değil...
Diyorlαr ki "eskiden böyle değildin αrtık içine kαpαndın." Dedim ki: "İçindekiyle yetinen bu kalp artık sizi ne yαpsın" .
Esen rüzgarın Yollarına çıksam sen kokar mısın ? bana yüreğinden bir tutam aşk yollar mısın?
İdam sehpasında hapşıran adama ; Çok yaşa demek gibi birşeydi seni sevmek.!
Öz anne-babasını huzurevine gönderip, evde kedi köpek besleyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz..
- Kimseye €yvαLLαhı'mM Y.0.k ! Arkαmdαn SöyLenenLere Kαrnım T.0.k ! Bαkıyorum dα Piyαsαdα ßizi Çekemeyen ç000kK .
Kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl bunu hiçbir zaman anlayamaz...