Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. 'İhtiyaç kalmaz'.
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden akıl sevyesini anlarsın.
Sebebi olmayan hiçbirseyın bedeli olmaz ... sebeb sensen eger senıniçin ölmeye hazırım
GiDeNiN ArKaSıNdAn NokTa KoY ki GeLen BüyÜk Harfle BaşLaSın
sensizligin ANLAMI varemı sensizken care varmı caresizligin tek sebebi SEN.gülümü soldurtan bir gül..
BİR GÜN GELİP BANA SORACAKSIN DÜNYAYIMI ÇOK SEVİYORSUN YOKSA BENİMİ DİYE BEN DÜNYAYI DİYİCEM SEN KÜSÜP GİDECEKSİN AMA HİÇBİR ZAMAN BİLMİYİCEKSİN Kİ BENİM BÜTÜN DÜNYAM SENSİN
AKLIMI ALMAYA AKLIN YETMEZ UĞRAŞMAYA SABRIN YETMEZ BEN KENDİMDEN BU KADAR EMİNKEN İSTERSE ALAYI GELSİN HİÇ FARK ETMEZ
Özür Dilemek, sizin haksız olduğunuz, karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin egonuzdan yüksek olduğunu ifade eder.
Aşkta mantık aramak mantıksızların işi. Aşkta mantık olsa; sonunda kırılacağını bildiği bir kalbin sevmesine izin vermezdi...
Konuşmaya değer olanlarla konuşmazsan insanları yitirirsin Konuşmaya değer olmayanlarla konuşursan sözcükleri yitirirsin.
Akıllı bir yalnızlık aptal bir ilişkiden daha iyidir.Ya kralın yanında kraliçe olursun.Ya da soytarının yanında maskara..
Acıların izdüşümüdür hüzün...Benim acım yavaş yavaş hüzne dönüştü. Artık eskisi kadar yakıcı değil; ama daha derin...
Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan, içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır !!..
"O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer.."
Hiç kimseye güvenmiyorum" diye birşey yoktur ! "Zamanında o'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır.
En çok ne zoruma gidiyo biliyo musun? Benden sonrakine de "seni herkesten çok seviyorum" diyecek olman !!!
Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara, dost diye geçinip, en zor anlarında aramayan sahtelerin yazılı belgeleridir aslında..
Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir sevgiyi herkez ister.. Önemli olan gülü dikeniyle geceyi gizemiyle sevgiyi tüm derdiyle sevmektir güzel ...
Hayatta bir gidenler vardır, bir de kalanlar... bir de her ikisini de yapamayıp ......tam ortada duranlar"ne gitmek, ne de kalmak... en zoru budur işte. ne bir bekleyenin kalır geride, ne de umutla beklediğin biri, önünde...
Ah benim sevdasında bencil , yüreğinde sağlam sevdiğim... Aklıma gelişini seveyim... Ne güzelde darma duman ediyorsun beni...