Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Cailounun saçı çıkana kadar tom jerryi yiyene kadar cedric 9 yaşında olana kadar seni seveceğim

))))))))))))))))))))
Nasrettin hoca bir gün camide namaz kılarken arkasından hırsız gelir ve cüzdanını çalar bunu farkeden Nasrettin hoca hırsıza \"kul e nuzu bi rabbin felak arkamdaki salak cüzdanı bırak\" demiş.

)))))))))))))
\"Büyük Aşklar Büyük Kavgalarla Başlar.\" Dediler. Kahveden Adam Toplayıp Sevdiğim Kızı Dövdük ♥
sana değer verip aşkı bulacağıma x e değer verip y yi bulurum
çorumlular leblebi yedikten sonra neden su içer?...yellenirken tozamasın diyee

))
Hayat güzeldir yasamasını bilirsen ,sevgi faldır bakmasını bilirsen, ben bir baş belasıyım kurtul kurtulabilirsen..
Babama sordum.Kardeşimi leylekler getirmemiş onu internetten download etmişler

Şimdiki aşklar SMS paketi gibi,
Haftalık yada Aylık..
Haaaa birde her yöne olanı var
2 yıllık sevgilimden ayrıldım şimdi biraz daha çalışıp 4 yıllık kazancam...

-Oğlum Hadi Yatağa.
-Anne Bi Dakika Sitede Sayfa Kuruyorum.
-Yırtarım O Sayfayı Çabuk Yatağa...

Sinirlerim çok saygılıdır benim..! Bazılarını görünce hemen ayağa kalkarlar...
"Keser döner, sap döner. Gün gelir hesap döner."
Kaçamazsın kedi efendi.Tuttum seni!..
Hayallerinizin peşinden koşun. Merak etmeyin bir halt olduğu yok maksat spor olsun.
Eğer gülmek Saba Tümer'in gerçekleştirdiği eylem ise; Ben bu hayatta bir gün olsun gülmedim..

"Ateşli hatun arıyorsanız Cehennem'e gidin, orada çok var"

Annem : neyin var ? diyerek böldü sessizliğimi.
Bende gittiğini ve kaybettiğimi söyledim.
O da saçlarımı okşayıp ;
Üzülme evladım! "Cana geleceğine mal' a gelsin." dedi ..
Küçük İskender

Trabzonlu üstada sormuşlar "aşk nedir? " diye. Üstad cevaplamış "bayiliysınız boş gonişmaya..."

Türkiye için geleneksel bayanlar arası bayram temizliği olimpiyatları başlamıştır

Sana 'kemik' değil; 'Aşk' verdim. Şimdi 'itlik' yapmanın alemi yok!.. Gitme diyorsam gitme!
- Küçük İskender -