Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (4.04.2013, 16:30)
bütün bunlara son verip zamana ve akışına bıraktım sid numarası radyo adının çıkmasını. bu bahar olmadı önümüzdeki bahara görüşürüz der gibilerinden yada bugun git yarın gel gibilerinden devlet işine döndü basit bi olay
neyse haydi bakalım bıraktım istektir taşeptir yada yardımdır adını siz koyun her neyse işte. herkese iyi güzel ve mutlu hafta sonları dilerim. arada hatırlatırım sizlere bu olayı şimdilik ba baaayyy
Alıntı
''köylügüzeli ayse (Dün, 22:14)
ayy ben sinir oldum be yaa ne zamandir uğraşıyorum hala yapamadım olmasada can sagligi dahada ugrasmiycam 2007 den beri isimdizde oldu rulette sadece sidle gelenlerde saolsunlar ama ben ugrasamiycam artik yapamiyorum sinir oluyorum sid 1296767 /edit//ve edit// ikiside ayni yer ayni sid adminlik ve dj likden süper anlarim güzel temada yaparim ama bu isi beceremedim olmassada olur eger siz yaparsanaizda cok memn un olurum tskler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (15.04.2013, 16:06) düzenleme sebepleri: forum içinde msn adresi ve site adresi vermeyiniz...başvuru için sid yeterlidir...