Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevgilerin en güzeli seni sevmek
Özlemlerin en güzeli seni özlemek
Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
Bir Gün Hayat Dedikleri Şeyi Merak Ederseniz Unutmayın ki Hayat ;
Hayatınız Boyunca
''HAYATIM''
Diyebileceğiniz İnsanı Bulunca Başlar..!
Ne iş yαpαrsın dedi: "Hαmαlım ben dedim". Nαsıl yαni dedi. "Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim"
"KaLp neyLe DoLuysa DudakLarDan o DöküLür"
"Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!"
"Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur."
[Murathan Mungan]
Bakmayın siz benim kuru bir Yaprak gibi sallandığıma...Köküm sağlamdır sarsılsam...da kopmam Dalımdan...Öyle kolay değil Rüzgarın önüne kapılıp gitmem... Son ana kadar vazgeçmem yaşamaktan...Ne fırtınalar koptu benim Hayat dallarımda....Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan...İçimde kıyametler kopsada..Ben Baharıyım yarınlarımın.. Çiçek açarım her kışın ardından..!
"Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın.. Bu toprağın üstü varsa bir de altı var, unutulmasın."
''Ey Yalnızlık! Herkesin koynuna girip çıkarsın da, Bir tek benimle mi düzenli bir ilişkin var.."
KÜPÜN İÇİNDE NE VARSA DIŞINA DA ONU SIZDIRIR...
HER İNSAN BİR HİKAYEDİR ASLINDA...
YANILDIĞINI ASLA KABUL ETMEYENLER EN ÇOK YANILANLARDIR...
İNSANLARIN HAYATINA DÜŞÜNCELERİ YÖN VERİR,HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR...
YENİLGİLERİ KULLANIRSAN ZAFERE DÖNÜŞÜRLER...
ÇIKTIĞINIZ KAPILARI HIZLA ÇARPMAYIN,GERİ DÖNMEK İSTEYEBİLİRSİNİZ...
BAZILARINIZI SİLERSİNİZ, BAZILARIYSA KENDİLİĞİNDEN SİLİNİRLER...
İNSANIN ÜÇ KARAKTERİ VARDIR. SAHİP OLDUĞU, ORTAYA ÇIKARDIĞI, SAHİP OLDUĞUNU SANDIĞI...
BAZILARINDA İSE İNSAN OLMADIKLARI İÇİN HİÇ YOK...
DURMUŞ SAAT BİLE GÜNDE İKİ KEZ DOĞRU ZAMANI GÖSTERİRKEN, BAZI İNSANLAR DOĞRUYU SÖYLEYEBİLMEKTEN ACİZLERDİR.
Kadinlar üzüm gibidir. Sizin vereceginiz ilgi,emek ve sevgiye göre , ya sarap olurlar yada sirke..
Kendini beğenenlerin sonu, beğenmediklerinin yanıdır...