Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
her çıkışın bir inişi vardır ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar sert düşersin....!
Yarasi var gocunuyo,piresi var kasiniyo..

)
fazla rahatım rahatsız eder mi etse bile farkedr mi
PAZARTESİ PASTAYA YATMIŞ SALI SARIMSAK YEMİŞ ÇARŞAMBA ÇARŞAFA DOLANMIŞ PERŞEMBE PERİŞANMIŞ CUMA CUMBURLOP DENİZE DÜŞMÜŞ CUMARTESİ TATİL PAZAR KATİL
eğer dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp bnm çk byk bir derdim var deme derdiine dönüp bnm çk byk bir RABBİM var de
Gerçek aşk, şans oyunları gibidir. Hayali bile mutlu edebiliyor insanı, fakat tutturabilene ''Aşk'' olsun..
[ Cemal Safi ]
"Çok insan tanırım, beyni olmadığı için kafaları hiçbirşeye bozulmuyor"...
Dost gibi görünen yalakalar, Farklı olmaya çalışan basit insanlar, Arkamızdan kurulan oyunlar.. Kural hep aynı: Gül ve Geç ..
[D. Noel]
"Biz başka severdik. O yüzden 'başka' sevemedik.."
[Nazım Hikmet]
Ey Gönül..! Mecnun olup sevmekten korkma, Her Leyla'yı unutturacak bir çöl vardır mutlaka..!
"Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır..."
"Şimdi benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler ilk diye başlayacak.."
Yalancılık; meslek dalı olarak ilan edilmeli artık, çünkü çok fazla ustası var...
Güzelin güzelligini artiran, çirkinin çirkinligidir...
Sen onun hayatında bir seçenek isen, Onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme!
Mesele ölmek değil. Mesele, birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir.."
GECENIN KARANLIGI ODAMA VURUYOR, YASADIKCA YALNIZLIGIMI HISSEDIYORUM, OYLE ACI VERIYORKI BANA, ACIMI KADEHLERLE PAYLASIYORUM
SU ANDA HICBIRSEY MUMKUN DEGIL. SU ANDA HERSEYDEN AYRI, HERSEYDEN UZAK VE HERSEYDEN MAHRUMUM BEN. SU ANDA SADECE YALNIZLIK VE KAHIR.
BiR YéRLéRé VaRmadan, NasıL BöyLé Hiç DuRmadan Akıp GidiyoR GünLéR. Ya$am Diyé VéRdiqin bumu SöyLé. O Mu SıRtıma SapLadıqın HANC€R!
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.