Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
William Shakespeare :
Olmak ya da olmamak, iste bütün mesele bu
ARKADAŞLIK EDECEKSEN, İÇİ-DIŞI BİR OLANI SEÇ...İÇTENLİĞİYLE ÖVÜNENİ DEĞİL...
Sanat asla bitmez, sadece terk edilir
~~~~~~~~~~~~~~~~~~DANS ETMEYİ BECEREMEYEN ORKESTRAYI SUÇLAR...~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir erkek herhangi bir kadinla mutlu olabilir, ona asik olmadigi sürece
Charles Darwin :
Hayatinin bir saatini bile harcayan biri hayatin degerini farketmemistir.
~~~~~BAŞKASI DÜŞTÜ MÜ,(ÇÜRÜK TAHTAYA BASMASAYDI)DERİZ; KENDİMİZ DÜŞÜNCE, BASTIĞIMIZ TAHTANIN ÇÜRÜK OLMASINDAN ŞİKAYET EDERİZ...~~~~~~
Ask bulunmaz, ask sizi bulur.
~~~~~~~~HOŞUMUZA GİDEN YALANLARI AVUÇ DOLUSU YUTARIZ DA,ACI GERÇEKLERİ YUDUM YUDUM İÇERİZ...~~~~~~~~~~
Helen Keller :
Kör olmaktan daha kötü olan tek sey, görebilipte, görüsü olmamaktir.
Tüm dünya acilarla dolu.Ayni zamanda üstesinden gelenlerle.
*****FIRSAT,NAZLI,CİLVELİ BİR KADIN GİBİDİR...BİR KEZ KAPIYI KAPALI BULURSA,BİR DAHA GELMEZ...******
İnsanlarin gözleri öyle kelimelerle konusur ki dil onlari telaffuz edemez
...DÜNYADA HERKESE YETECEK KADAR MUTLULUK YOKTUR...
Gideceginiz yeri bilmiyorsaniz vardiginiz yerin önemi yoktur
...ERKEKLER, KADINLARIN İLK AŞKI, KADINLARSA ERKEKLERİN SON AŞKI OLMAK İSTERLER...
Hayal etmek hersey demektir Hayatin size getireceklerinin bir ön göstergesidir Albert Einstein
...KADINLARIN ERKEKLERİ MUTLU ETMEK İÇİN TEK BİR YOLLARI VARDIR; OYSA MUTSUZ ETMEK İÇİN OTUZBİN ÇEŞİT YOL BİLİRLER...
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kirilir ya kalbin Unutmus gibi yap cünkü güzel seyler; onlari hic beklemediginde gerceklesir
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta;
a...ma sevyesizin sevyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta...