Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM ONUR SİYAH FONT ÜZERİNE FISTIK FM H.GELDİNİZ YAZARSAN .TSKR
onurcum kardeşimm bana bi kaç tane dj ismi lazım oldu yine yeni dj ler malum Dj böcükk Dj KEZBAN 100 kb tan küçük degişik renklerde olursa sevinirim onurcum emeklerine saglık
selam mumkunse bana harfleri donen yesil ve kirimizi renkte bi ka tane
DJ D£LIC£ L££ yazarsaniz sevinirim simdiden kolay gelsin tsk ederim
slm onur abi rica ettsem pembe renkten
DJ SURGUN_CANO
SIZLERLE..
IYI DINLEMELER...
YAPARMISIN simdiden tsklerr
ONUR SLM LAR BANA MECHUULLLL ISMINI HAREKETLİ YAPABİLİRMİSİN.DJ MECHUULLLL SAYGILAR.
slm yazilari çok güzel yazmişsiniz ellerinize saglik ben kendi adime çok tesekkür ederim
yazilar için çok tşklerr ama reng yanliş olgök yüzü mavisi yani
muş açik mavi istemiştiktskler
slm onur abi rica ettsem pembe renkten
DJ SURGUN_CANO
SIZLERLE..
IYI DINLEMELER...
YAPARMISIN simdiden tsklerr
ONUR SLM LAR BANA MECHUULLLL ISMINI HAREKETLİ YAPABİLİRMİSİN.DJ MECHUULLLL SAYGILAR.
onurcum emeklerine saglık teşekkürler
onurcum emeklerine saglık teşekkürler
gule gule kullanın kardesım
Emege Saygı gosteren butun arkadaslara tsk Ederım
ellerinize saglik emeginize saglik çok tskler elleriniz dert görmesin
ellerine emegine saglik saol varol
abi bana unutulmazfm yukaridan aşşagiya dogru kirmizi ve beyaz renkte ikinci istegim unutulmaz fm hosgeldiniz siyah bir gifin üzerine yazarsaniz menmun olurum tesekür edrim
[/b] Slm onur bey yaptiginiz dj ismileri gercekten güzel ve hos harika hepsi.Bende rica etsem mümkünmü aceba. Simdiden tsk ederim emeginize saglik.numaralarini tam bilemiycem mümkünse degisik sekillerde yaaprsaniz memnun olurum.Sizden ricam dj yazmadan nickleri yazarsaniz sevinirim mesela. ELA SIZLERLE AK!N SIZLERLE KEMAL SIZLERLE LEYYIN SIZLERLE IBO SIZLERLE . Biliyorum belki fazla oldu ama hakinizi helal edin. Ben ilk kez rica ediyorum sizden. cok tsk ederim boyutu 100 den asagi olursa m.o basarilar sanirim 2ve 7 nr emin degilim ama XD3 ondan var digerlerinden yaaprsaniz cok makbule gecer
slm iyi günler ben istekde bulunacaktım dj dilara sizlerle bir kaç renkte olsun lft şimdiden tşk ederim :mektup:
onur tskr gifler için.emegine saglik.cok marafli olluyom ama fıstık fm yzsısınız bide mavisi lzm.FISTIK FM.HOS GELDİNİZ YAZARSANIZ TSKR.YİNE SİYAH FON ÜZERİNE LTF.