Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
'Hem çok zor, hem çok kolay
vazgeçmeyi öğrendiğin yaşların başlangıçları''
- İnsan DÜNYA gibidir; içinde yüzlerce FIRTINA kopar; ....AMA çoğunu sadece KENDİ bilir...
- Giden Gider ÖzLemem - Huyum BöyLe G i z L e m em

- Kalbimi kırdığında tebessüm ettim ve birşey demedim. Çünkü senindi kalbim, Sen kendi parçalarını yok ettin !
Hayat bizi resmen dört işlemle sınar.. gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çikarir ve sonunda topla kendini der.
- Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan ! Çünkü gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan.
- Oysaki ßir çığlıktı YalnızLığım Duymadınız."Hepiniz mi Sağırdınız!.."
-
Hayat bir roman değil, bir hikaye gibidir. Bu yüzden ne kadar uzun sürdüğü değil, ne kadar güzel olduğu önemlidir.
- Hayatta unutamayacağımız en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarımızdır.
- Söyleyecek sözüm olmayabilir ama önemli değil, boş konuşmaktan iyidir. Çünkü efendilik ağaç gibidir kökü yerde başı göktedir..
- İyice tanımadan hiçbir insana bağlanma...Unutma; gerçek sevgi tanıdıkça büyüyen sevgidir. . . !
- İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !
- Hayatta en zor şey de; İnsanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır...
Senle Olmanın En Güzel Yanı Ne Biliyor musun?Nereden Bileceksin! Sen Hiç Benimle Olmadın ki Ya Aklın Başka Yerdeydi Ya Yüreğin
- Gelir gibi yapıp köşeden U dönüşü yapıyor mutluluk. Mutlu olamadık bizde ama hala U/mutluyuz..
Kötü nefis, yırtıcı kuştur.
Ahlaksızların bağırışıyla, yürekli yiğitlerin naraları, tilkiyle arslanın sesi gibi meydandadır.
Dil, tencerenin kapağına benzer. Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu ne pişiyor anlarsın.
Sözle anlatılan şey, yalan bile olsa, kokusu, gerçek olduğunu da haber verir, yalan olduğunu da.
Canım bedenimde oldukça, kulum, köleyim, seçilmiş Muhammet’in yolunun toprağıyım. Birisi sözlerimden bundan başka söz
naklederse, o kişiden de bezmişim ben, o sözden de.