Zitat von »"dj_asil_prens"«
selam rica etsem DJ_SEDEF bide MECHUL diye bikac cesit yazabilirmisiniz yalniz rica etsem 100 kb gecmesin malum radyo sayfasina alinmiyo. simdiden tsklr Allah razi olsun kolay gelsin.
Zitat von »"dilaver"«
slm ben dj ismi istiyorum dj bucali dj stepne dj eküri bi kac tane olursa sevinirim teşkrl
Zitat von »"karamelek-10"«
sln bende dj yagmur ve dj gece yagmuru yazabilirmisiniz bi kac renkte canlı renkler olursa vede cesit olursa sevinirim simdiden tesekkürler
Zitat von »"sevdamad"«
slm dj mahmut birkaç renkte yazarsanız memnun olurum tsklerr
Zitat von »"seckin54"«
yesil sekilde dj merve delikanlifm yazarmisiniz simdiden tskrler ederim
Zitat von »"seckin54"«
vaybeeee senden bir tema istesem yapabilirmisiniz tek türkiye dizi var samanyolu tv ordaki oyuncularla bir tema yapabilirmisiniz yaparsaniz cok cok sevinirim
Zitat von »"MOKAMP"«
slm ben mokamp radyo temaya koymak için hareketli DJ MOKAMP
YAZISI YAZABİLİRMİYİZ TSKR.
Zitat von »"SuSquN_4RTiST"«
slm hersey super eLinize sagLik bi ricam daha oLcak
DJ-KARiZMA VE DJ-RüYaLaR VaDiSi yAparsaniz ikisinden ikiser tane cok tsk ederim simdiden![]()
hareketli gifLerden oLsun Ltf
Zitat von »"hazanncihan"«
denizcimmm senden dj arkadaslarim icin ve kendim icin hareketli dj isimleri rica ediyorum dj gayenur dj melekcan dj hazan tskrler simdiden degisik bi kactane olursa sevinirim.
Zitat von »"dj_asil_prens"«
selam.rica etsem DJ_DUMAN GÖZLÜM yazabilirmisiniz bi kactane üzerinde alev cikan sekiller varya mümkünse yoksa sade olsun ama 100 kb gecmesin lütfen .simdiden tsklr Allah razi olsun.
Zitat von »"alp"«
slm sizden ricam aynı kare içinde dj alperen misket fm hosgeldiniz yazılarını hareketli yıldızlar eşliginde istiyorum
şimdiden emeginize saglık çok tesekkürler
Zitat von »"MEVAN"«
slm bana rica etsem
LEYLA
MECNUN
MECNUNUN_ASKI
DILEK
yazarmisiniz önünde dj olmucak oynak harflerlen olursa sevinirim simdiden cok tskler
Zitat von »"Sâba"«
GiZeMLi Noyan Leyla ve Halil isimlerini yazarsaniz cok memnun olurum.. Basarilarinizin daimini dilerim...
Zitat von »"karizma:54"«
cok saolun yazdiginz isimler icin ama radio ismi galiba yanlis olmus tutkunum olmaliydi tutukum olmus yinde saolun ellerinize saglik
Zitat von »"vaybee43"«
Zitat von »"karizma:54"«
SELAM VALLA NEGÜZELL
DJ ISIMERI YAZIYONUZ BANADA YAZHMISTINIZ AMA BEN ONLARI URL YAPTIM YINEDE OLMADI GÖRÜNMÜYO RADIO DA
ADIMDJ EMIR YADA DJ KARIZMA
BIDE RADIOMUN ADI TUTKUNUMFM
YAZARSANIZ COK TESEKUR EDERIM HAREKETLI OLURSA SEVIRIMM
SIMDIDEN TSKLER
quote]
düzltim arkadasım
![]()