Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Zekan yetmiyorsa eğer yalan söylemeye, Cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.
[V.Hugo]
Nerede değilsen ; Hep orada iyi olacakmışsın gibi gelir...!
Charles Baudelaire
Garip değil mi ? Yüzüne gülecek kadar dost sandığın kişiler, aslında arkandan konuşacak kadar yüzsüzler..
[Freud]
Artık ne sevmek istiyorum nede sevilmek. Çünkü hep yarım kaldı sevmelerim, ve hep sahteydi sevilmelerim..
[Haydar Ergülen]
Geliyorum dedi. Benden bile kovdum ben'i. Ama ne o geldi nede kovduğum ben geldi geri. 'Sensizdim birde bensiz bıraktın beni'
[Nazım Hikmet]
Pişman değilim ! Çünkü ben sevdikçe sen hep canımı yaktın. Kαlmαyα ise sebebin çoktu; amα sen hep gitmeye bαhαne αrαdın..
[Sunay Akın]
İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü; 'Olmak istedikleri ama olamadıları insanları anlatırlar' ..
[L.N. Tolstoy]
Ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak ne saçma ! Belki de yerin üstündeki cesetler, altındakilerden daha fazla...
Küçük İskender
Mutluluğum Belkide Şundan İleri Geliyor;Bende Olanlara Seviniyor ve Şükrediyorum,Olmayanların Üzerinede Düşmüyorum..! .
Tolstoy
Sevmek, hayal kurmak kadar kolay bir bakıma. fakat unutmak; Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi kadar zor aslında..
[Sunay Akın]
Geleceği merak etme nasıl olsa gelecek.. Ama gidecek olanı iyi düşün; Çünkü aklından silinmeyecek!
Paul Auster
Biz seviyoruz şükreder gibi, Onlar gidiyor küfür eder gibi...
Küçük İskender
Affetmek, geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar...
Paule Boese
Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık… Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık.
Ne hissettiysen onu söyle, gitmek isterse bırak gitsin. "Çünkü aşk bir film gibidir, oturup iki defa izlemeyeceksin".
William Godlam
Çok defa terkedildim, ama üzülmüyorum çünkü bu kaderimdendir. Ama asla terkeden olmadım bu da benim karakterimdendir...
William Godlam
Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm..
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.
Paul Auster
Toplumumuz eşeğin hoşaftan anlamadığını bilir de, hoşafı uzatanın eşek kadar beyinsiz olduğunu göremez
Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür ona an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması !
[Nazım Hikmet ]