Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ŞiMdİ VarSa yÜrEğİn KurTar bENi SEVDiğiM.. bElKi İLKiN DeğiLim BırakTa SonUN kalaYım!
Biz o sizin bildiğiniz tipler gibi her gördüğümüze aşık olmayız.. Eğer aşık olursak, ölene dek unutmayız!
Sevgi insanlıgın, şiddet hayvanlıgın kanunudur.
(Gandi)
Biz o sizin bildiğiniz tipler gibi her gördüğümüze aşık olmayız.. Eğer aşık olursak, ölene dek unutmayız!
AyRıLıK öLüM gİbİdİr,KeSeRsİn BiLekLeRiNi KeSiLmEZ,iŞtE o ZaMaN aNlArSıN iKi KeRe ÖlÜnMeZ...!!???
Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır.
(Çin atasözü)
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar..Canın yanar...
'ßitmez dediqim sefqiLer ßitti..qitmez dediqim herkes qitti..!!'
Ne kimseye ait nede kimseye sahiBim tek geLdim tek giderim...!!!!
ßiizz Kay߀t-tiqLermizz içN Aglamayızz ...ßizi Kay߀-dnL£R içn AgLaRızz...
TeK KişiLik Dünyamda ÖlçüLü adımLarLa Yürüorum ,, BosverdiM arTıqq MasaLıma qeRi dönüoRumm..!
20 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin!?
Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın gülüm...
İçDiqım SiqaRa qißiSin aRanizDaky Tek faRk ßen siqaRayı Sn iSe ßeni ßiTiRdinn.?
GitMek Koly OLsa UnutrDum...Untumak Koly OLsa ÖlÜRdüm......Ölmek KolY olsa Senle OLmazdım .....
Gül nedir ki? Solup gider.
Gün nedir ki? Gelip gider.
Ateş nedir ki? Söner biter.
Ama sana olan sevgim sonsuzdur,ancak mezarda biter..
Ne bugün ne yarın unutmayacağım...Adını dilimde hep anacağım...Yokluğun zoruma gidecek derin derin Seni yüreğimde SAKLAYACAĞIM..
Ağlayanı güldürebilmek; Ağlayanla, ağlamaktan daha değerliymiş; CAN YUCEL
Ne bugün ne yarın unutmayacağım...Adını dilimde hep anacağım...Yokluğun zoruma gidecek derin derin Seni yüreğimde SAKLAYACAĞIM..
Senın Canın : Benim Senii Ne kAdAr sEvdigimii AnLadiGindA yaNaCak..!