Vefa ve samimiyet ilk prensipleriniz olmalıdır.
[KONFÜÇYÜS]
Aklın bağlamadığı dostluğu, akılsızlık kolayca çözebilir.
[William SHAKESPEARE]
Bir insanı, bulunduğu mevki ile değil, göz koyduğu mevkiyle ölçmelidir
(Leo Nikolaevich TOLSTOY) /color]
Hiçbir miras, doğruluk kadar zengin değildir.
[William SHAKESPEARE]
Bir kelime yeterlidir, gerisi laftır.
( Bernard SHAW )
Ben Sensizliğe değil, seninle olan günlerime hayal kurdum, Seni hayal ettim umutlarıma hep seni yazdım, benim için SEN olucaksın Bu hayatta ve senin için BEN olacağım bu yalan dünyada!..
Seni düşündükçe anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu ve seni hayal ettikçe hayal ediyorum güzel günleri..
Güzel Sözleri Değil Seninle Güzel Olabilecek Sözleri Yazıyorum Sana Birtanem, Sen Kelimelere Anlam veren güzelliksin!
Sana aşık olmakmış nefes almadan ölrmek, seni dinlemekmiş yalanların içinde yüzmek, seninle yürümek meğer hayatın uçurumunda dans etmekmiş yalancı sevgili
Ayrılığın tadını sen gidince anladım, sensizliğin kahrını gözyaşlarımla suladım, belki bir gün dönersin diye kalbime bir umut bağladım, umudumun adı sensin kalbimden çıkaramadığım...
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Hayatta hiç hata yapmamış birisi zaten hiçbir işe başlamamış demektir.
[HENRY FORD]
Hayatta hiçbirşeyden korkmayın yalnız;herşeyi anlamaya çalışın.
MARİE CURİE
İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez.
(ALBERT EINSTEIN )
Olgun insan yapabileceğini söyleyen ve söylediğini yapan insandır.
KONFİÇYUS
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.
KONFİÇYUS
İnsansal öz, tek tek her bireyin doğasında bulunan bir soyutlama değildir. Gerçekliği içersinde, bu, toplumsal ilişkilerin bütünüdür.
KARL MARX
Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mes’ut değil.
[ Honore de BALZAC ]
Erkeğin de, kadının da terbiyesi birbirleriyle tartıştıkları zaman belli olur.
( Bernard SHAW )
Hayatımızda en yüce, en güçlü, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır.
(DOSTOYEVSKİ)