Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

821

Saturday, 2.06.2012, 19:21

kalan sağlar bizimdir diyen HERKESİ :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

822

Sunday, 3.06.2012, 23:56

Forum dakileri>>>>>>> :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

823

Tuesday, 5.06.2012, 07:40

Tüm yaratılmışları>>>>>>>>>>>>>> :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: yaradandan ötürü :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

824

Tuesday, 19.06.2012, 15:02

825

Tuesday, 19.06.2012, 16:57

DeRiNLiK SaRHoŞu AYNEN SANA KATILIYORUM HARIKASIN KALBIMDEN GECEN DÜSÜNCELERE TERCUMAN OLAN SÖZLERIN İÇİN ALKISLIYORUM HELAL OLSUN SANA GÖNÜLDEN KUTLARIM SENI AYAKTA ALKISLIYORUM DeRiNLiK SaRHoŞu :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

826

Tuesday, 19.06.2012, 17:01

leydi abla neyü alkışladı derinlik de die sırf merakımdan bi önceki sayfaya bakan kendimi alkışlıom:haha:
(bugün sabah beri bi meraklıyım sonum hayrolsun)

827

Tuesday, 19.06.2012, 17:04

HIC BIR Menfaat gözetmeden hiçbir yeri oynamadan özü sözü saglam karakterli CANLARIM OLAN Basta örnek kişiligiyle Modum meliscanan ve €FSUNUM u gercek ve öz arkadasım ve içten beklentisiz menfaatsiz CANDAN INSANLIKLARINI VE AYRIMSIZ HER KESI AYNI SAMIMIYETLE ÖRNEK INSANLIKLARIYLA VE ÖRNEK TESKIL ETTIKLERI ICIN AYAKTA ALKISLIYORUM :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: SIZINLE GURUR DUYUYORUM MELIS MODUM VE EFSUNUM....

828

Tuesday, 19.06.2012, 17:07

SEVGILI MELYE MODUM Canım kardesım iyiki varsın hepimize yetensin yetisensin hakkını helal et Eylemim iyiki varsın Ablacım senı ve hanfendılıgını AYAKTA ALKISLIYORUM :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak:

829

Tuesday, 19.06.2012, 17:12

Eh ben sana ne diyim eylem hahahahyyy cansın ya :) ^^ :D

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

830

Tuesday, 19.06.2012, 17:25

bugün sitenin azizliğine uğrayıp çifter çifter msj atan leydi ablamı alkışliim bende :haha:

abla bi sende oluo...takılıp duruo bugün:haha:

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

831

Tuesday, 19.06.2012, 17:27

SEVGILI MELYE MODUM Canım kardesım iyiki varsın hepimize yetensin yetisensin hakkını helal et Eylemim iyiki varsın Ablacım senı ve hanfendılıgını AYAKTA ALKISLIYORUM :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak:

Rabbim razı olsun abla güzel dileklerin için...varsa tabiki benden yana helal olsun...ve büyüğümsün sende helal et hakkını :hayret:

832

Tuesday, 19.06.2012, 17:33

Eylemim bu gün benim korolası net yerlerde sürünüyor inanılmaz derecede yavas bır sayfa degısmek ıcın abartısız 5 dk beklıyorum be gülüm mesajlarda bu güzellıkten etkılenıyorlar cift cift oluyor gülüm :) :1gözkirp: :)

833

Tuesday, 19.06.2012, 17:35

Ne demek canım hakkım varsa HELAL Olsun

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

834

Tuesday, 19.06.2012, 17:41

Eylemim bu gün benim korolası net yerlerde sürünüyor inanılmaz derecede yavas bır sayfa degısmek ıcın abartısız 5 dk beklıyorum be gülüm mesajlarda bu güzellıkten etkılenıyorlar cift cift oluyor gülüm :) :1gözkirp: :)

abla netle alakalı değil o...AllaTurkaa'mızda konularda geç açılma vs oluyordu bi süredir...çalışmalar sürüyor..en kısa sürede eski halimize hızlı bir şekilde döneriz^^
takıldığı için üst üste tıklayınca msj da bir kaç kere gitmiş oluyor...hem sorun deil görmesekte raporlarınla yardımcı oluyorsun nasılsa :aro:

835

Tuesday, 19.06.2012, 17:43

S.Moderatörümüz Meral hanım gercek bir idareci gercek bir EGOsuz adil tarafsız yansız saglam ve güzel davranıslarıyla buyuk kücük hepimizi kırmadan incitmeden FORUMDA ayırımsız herkese yeten ve yetişmeye calısan INANILMAZ bir olgunluga ve erdemlilige sahip ÖRNEK ALINMASI GEREKEN DAVRANISLARIYLA Hepimizin gönlünde saygıdan önce derın sevgı ve saygılarımızı kazanan Meralimi onun kalbını doldururcasına hem VARLIGINA TESEKÜRLERIMI VE ALKISLARIMI YOLLUYORUM Kendisine HER GÜZELLIGI HER SEYI HAK EDIYORSUN S.Modum Meralim sana ve senı dunyaya getıren anneye sonsuz tesekürler ve ALKISLARIM GELSIN Ablacım :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

836

Tuesday, 19.06.2012, 17:56

Rabbım hepimizden de RAZI olsun insallah ablacım sagolasın..

• "Nisa Nisa" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Nisa Nisa"

• Özel mesaj gönder

838

Tuesday, 19.06.2012, 21:08

DeRiNLiK SaRHoŞu AYNEN SANA KATILIYORUM HARIKASIN KALBIMDEN GECEN DÜSÜNCELERE TERCUMAN OLAN SÖZLERIN İÇİN ALKISLIYORUM HELAL OLSUN SANA GÖNÜLDEN KUTLARIM SENI AYAKTA ALKISLIYORUM DeRiNLiK SaRHoŞu :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

S.Moderatörümüz Meral hanım gercek bir idareci gercek bir EGOsuz adil tarafsız yansız saglam ve güzel davranıslarıyla buyuk kücük hepimizi kırmadan incitmeden FORUMDA ayırımsız herkese yeten ve yetişmeye calısan INANILMAZ bir olgunluga ve erdemlilige sahip ÖRNEK ALINMASI GEREKEN DAVRANISLARIYLA Hepimizin gönlünde saygıdan önce derın sevgı ve saygılarımızı kazanan Meralimi onun kalbını doldururcasına hem VARLIGINA TESEKÜRLERIMI VE ALKISLARIMI YOLLUYORUM Kendisine HER GÜZELLIGI HER SEYI HAK EDIYORSUN S.Modum Meralim sana ve senı dunyaya getıren anneye sonsuz tesekürler ve ALKISLARIM GELSIN Ablacım :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :çakçak: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

Normalde ben bunu yapmam :rolleyes:
Fakat okadar herkese icten samimiyetin ve Sevgin ile yazmissinki...
BENDE SENI BU GÜZELLIKLERIN ICIN ....AYAKTA ALKISLAMAK ISTIYORUM...
Cünkü bunu hak ediyorsun....
Iyki burdasin Iyiki Bizimlesin Nehircigim...
Herkesi yorumlarin ile Motive eden nadir Kisiliklerdensin...
hatta yorumlarin ile TEk sin...bunu herzaman derim vede yazarim :thumbup:
Bütün üylerimize paylasim yapan herkese kalbinle yüreginle öyle yorumlar öyle cümleler kuruyorsunki....
Iste bu seni ISTISNA KILIYOR...
Ve senin yorumlarini okumak icin ben dahil siraya geciyorum.. acaba hanigi güzel üyemize ayirt etmeden hickimseyi ne yazmis türkleydimiz diyerek.... :rolleyes:
ve ben bu yorumlarini her okudgumda yüzüme bir Tebessüm geliyor :rolleyes:
Iste ALLATURKAAMIZA bu güzeliklerini verdigin ve kattigin icin Bendeniz de SENI Cani gönülden Candan Alkisliyorum :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Not: Tabiki sadece yorumlarin ile degil O güzelim Temalarinda ayri bir konu.... ;) :thumbup: :1alkis:

839

Tuesday, 19.06.2012, 23:55

Allah sizlerden razı olsun Modum Melisim Her güzel duygu ve düsünce yüregin RENGINDEN kaynaklanıyor ve bir GÖKKUSAGI DÜSÜN Ne kadar ahenkli ve o gökkusagını seyre daldıgımızda muazzam bır duygu ve sevınc yogunlugu yasarız degılmı işte sen ben o bu canım diyebıldıgımız ama üye ama mod ama s.mod etıket hiç önemli degıl kıymetlı olan sergıledıgımız beklentisiz candan içten gelen insani güzellıklerımız ve bunların GÖKKUSAGINDA bulusması yukarıda ismini zikrettiklerim gercek hislerim ve duygularımdır

Evet zaman zaman fikren zıt kutuplarda tartısabılırız ama bilirizki hıc bir fikir tartısmamız asla kişisel degıldir sadece fikren dir buda süt ten suyu ayırabılen erdemli insanların gönül gözüyle görülebılıyor İŞTE BULUSTUGUMUZ NOKTA <<<

SEVDIKLERIMI MAHCUP ETMEMEK ,SEVENLERIME MAHCUP OLMAMAK ADINA SADECE GÖNÜL GÖZÜYLE BAKIYORUM GÖNLÜM NE DIYORSA KALEMIM ONU CİZİYOR

RABBIM HERZAMAN GÜZEL INSANLARLA SAGLAM DOSTLUKLAR NASIP ETSIN HEPIMIZEDE DUNYA YALAN DUNYA BU GUN VAR YARIN YOK UZ sevgime sevgınıze yürek dolusu sevgılerımle ve Saygılarımla Diyorum :)

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

840

Wednesday, 20.06.2012, 08:51

RABBIM HERZAMAN GÜZEL INSANLARLA SAGLAM DOSTLUKLAR NASIP ETSIN HEPIMIZEDE DUNYA YALAN DUNYA BU GUN VAR YARIN YOK UZ sevgime sevgınıze yürek dolusu sevgılerımle ve Saygılarımla Diyorum :)

sevgine kurban olam :D
dur bir alkışta benden sana gelsinnn :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
iyiki varsınnn CANISI