Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eylemim bu gün benim korolası net yerlerde sürünüyor inanılmaz derecede yavas bır sayfa degısmek ıcın abartısız 5 dk beklıyorum be gülüm mesajlarda bu güzellıkten etkılenıyorlar cift cift oluyor gülüm![]()
![]()
![]()
SEVGILI MELYE MODUM Canım kardesım iyiki varsın hepimize yetensin yetisensin hakkını helal et Eylemim iyiki varsın Ablacım senı ve hanfendılıgını AYAKTA ALKISLIYORUM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DeRiNLiK SaRHoŞu AYNEN SANA KATILIYORUM HARIKASIN KALBIMDEN GECEN DÜSÜNCELERE TERCUMAN OLAN SÖZLERIN İÇİN ALKISLIYORUM HELAL OLSUN SANA GÖNÜLDEN KUTLARIM SENI AYAKTA ALKISLIYORUM DeRiNLiK SaRHoŞu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S.Moderatörümüz Meral hanım gercek bir idareci gercek bir EGOsuz adil tarafsız yansız saglam ve güzel davranıslarıyla buyuk kücük hepimizi kırmadan incitmeden FORUMDA ayırımsız herkese yeten ve yetişmeye calısan INANILMAZ bir olgunluga ve erdemlilige sahip ÖRNEK ALINMASI GEREKEN DAVRANISLARIYLA Hepimizin gönlünde saygıdan önce derın sevgı ve saygılarımızı kazanan Meralimi onun kalbını doldururcasına hem VARLIGINA TESEKÜRLERIMI VE ALKISLARIMI YOLLUYORUM Kendisine HER GÜZELLIGI HER SEYI HAK EDIYORSUN S.Modum Meralim sana ve senı dunyaya getıren anneye sonsuz tesekürler ve ALKISLARIM GELSIN Ablacım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()