Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çok şükür ama iyide sayılmaz forum fena gidiyor gibi görünmüyor fazla online olamadığım için pek bilgim yok
Pcm bozuk ve kod çalışmam lazım yetiştirmem gereken projeler var ama şansızlıklarım bitmiyor malesef anlıcağın kötü bir günümdeyim.
Allah yardimcın olsun bende carsi iznindeyim 4 gibi teslim olacahim mehtap 25 yani 25 gün sonra dagitim var bekliyoruz bakalım
Amin hepimizin. Hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcınız olsun.
Nehirimmm Hosgeldin sirinperim hosgeldin bati rüzgari hosgeldin serenim hosgeldin kisaca olaycilar slm deyim sizlerede ben ve hosgeldiniz :-)
ne güzel bugün slowcu evinde

cok tatlı bi asker olmus, ispartanın dag havası yakmıs tenini, mehmedim olmus muratım.onu cok seviyorum ben iyki tanımısım onu.görseniz sarılınca gögsünde kalıyorum bu duygu cok hosuma gidiyor.ALLHA emanet olsun.ablasının bitanesi.
olaycılar

sevgiler.
oyyy yesim ablamm :-) ewet görüstüm guzel kardesim ile :-) rabim hayirli teskereler nasip eylesin
SELAM SULTANIMMM SONUNDA OLAYCILARLA KARŞILAŞTIM HERKESE MERHABALAR H.B SİZLEERDE H.GNIZ KIZLARA MUCUK ERKEKLEREDE :bunepeki:
sen harikasin yaa neyse yayin alacagim simdi olaycilar forumda olay cikartmayin yerim bach sizi

z
aluuuu nirdesinizzzzzzzzz

z ben burdayimm biraz relax girgir askerim kac gunun kaldi yolculuga erman dj ligin hayirli olsun denizim adasim :-D pasta börek servisleri kimden bugun sirinimm seni ben dj yapacam gel yamacima
şafak 385 pazar günü yolcuyum diyarbakira oradan da hakkariye
hadi hayirlisii ablasinin gulu sana ne ikram edem askerim ? cay kahve pasta börek

z
canım bir sey istemiyor tsk ederim abla
hmm diet temisin :-) nerde kaldi bizimkiler hu hu
Yettim gariiii...
Buraların en büyüğü o bir başka
asker slowcu asker slowcu çok yaşa
slogan na bach bee en büyük asker bizim asker slowcu buraya yumruk havaya oley :-D
cok ttsk ederim espiritüel
Denizim bana şöyle çikolatalı pasta ikram etsen hayır demem yani
:-D sirinim :-D 40 dakikasin bana hafta sonu atla gel