Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Dikkat edin kadınlar cin gibidir: Yeri geldimi tapar,yeri geldimi çarpar".
[A. Capus]
Sadece ilk olan tektir ve aslında aşk, yalnızca ilk olana denir. Diğerleri ise aşk değil sadece sevgilidir..
[Shakespeare.]
Başıma ne geliyorsa ,yanlış kişiye çok ,doğru kişiye az güvenmekten geliyor.. !!
Çocukken elektrikler kesildiğinde, odasında mum ışığının yansıttığı gölgelerle oynayan bir neslin hayal gücünü yok edemezsiniz.
Orhan Veli Kanık
Ucuz insanlara pahalı gelmen senin değil onların suçu. Unutma ki, İnsan anlayana çok, anlamayana eksik görünür. hepsi bu !
[Marquez]
Unutma, Senin küle çevirdiğin kalbe, Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir..
[Sunay Akın]
"Öyle çok yanar ki canın, dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın; oysa sadece sevmişsindir.."
Güzel, çirkin, şişman, zengin, fakir.. dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır: 'Giyecek hiçbir şeyimiz yok' !
[Paul Auster]
O kadar yoruyor ki hayat, bıkıyorsun istemesede. Sorun değil birşeyim yok. Bakkala gidiyorum diyip 10 yıl kaybolasım var sadece.
[Sunay Akın.]
Kırgınlık hep uzun, mutluluk kısa sürer. Çünkü kırgınlık kendini giderir, ama mutluluğu tatman için yanında biri olması gerekir.
[Tolstoy]
Boş yere arama mutluluğu, Arαdığın yerde olmαyαcαk. Buluncα ise tαdını çıkαr, Çünkü hep sende kαlmαyαcαk.
[Cezmi Ersöz]
Beni bilirsin, seviyorsam eğer asla gitmem.. Ve sen, çok geciktin sevgili, artık dön desende dönmem !
[Cemla Süreya]
Sevmek, hayal kurmak kadar kolay bir bakıma. fakat unutmak; Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi kadar zor aslında..
[Sunay Akın]
Gidene söylenecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelene de pek sevinmemek gerek, çünkü o da başkasından geldi..
[Can Yücel]
"şimdi koynunda beslediğin yılana, denize düştüğünde sarıldığını ne çabuk unuttun."
[M. Kundera]
Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına..
[Paul Auster]
Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında birde.. ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır, olmayacağını bildiği halde..
[Cengiz Aytmatov]
Bir insana söz anlatmak için yakasını, paçasını tutmanız yersizdir. Sizi dinlemek istemiyorsa, dilinizi tutun daha iyi olur..
Chesterfield
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
Oğuz Atay
Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belki. Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri..
[Oscar Wilde]