Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mikser Türkü ziyafeti için hazır dioo
Hasta olacagım galiba...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Sezaryen değil tabiki bu,Normal doğumla yaşanan acıyı tarifi bile kelimelerin aciz kalmasına sebep ..Sonuç mükemmel bir ses ilk ağlama ve tüm acılar unutulur.Annelik başlar.
Tşk ler..
Günün yorgunluğunu atmak için .........

soonrası güzel bir rehavet ve uykuya geçiş başlangıcı..Dioo
Hadi zıpla uykuya Zeno..
vaybe tam sayfa yazdım...
"Öffff Eylül ayı geldi.Soğuk ve yağmuruda beraberinde getirdi.Sevmiyorum bu ayı ikiyüzlüdür çünkü
Bir bakarsın güneş açmış,bir bakarsın sinsice yağmuru indirmiş.Tam mikrop ayı "

diyorrr...
4 aynı kişi 4 kalhvaltı ve deniz kenarı diyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Cıx 5. ve 6. kişi ile dahada keyifli bir pazar olabilir
PHS bey geliyor malum pazar günü...ağır misafir
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
yalnız birazdan ordayız diyenlere de itibar etmemek lazım dimi abim...yoksam bu sefer akşam yemeğine geliriz kahvaltı diyip (öldüm ben kaçiim eylül görmeden)
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
yalnız birazdan ordayız diyenlere de itibar etmemek lazım dimi abim...yoksam bu sefer akşam yemeğine geliriz kahvaltı diyip (öldüm ben kaçiim eylül görmeden)
1700 mt ve 5 dk oradayız haaaa

demekki 5000 mt olsa 18 saati bulacak

1700 mt ve 5 dk oradayız haaaa

demekki 5000 mt olsa 18 saati bulacak
1700 metre evden istasyona ben sonrasını demedimki kaç km olduğunu

yoksa unuttumu acaba
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

hastasın git yat diyorr
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Giderken kapıyı hızlı çarparsan herkesi düşürürsün böyle diyor...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

acıktımmm
Asılıyoruz hayata;hemde mandalsız....
İnadına şaşma diyor

yemegin üstüne iyi gidr diyor