Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Ve umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm .
Yılmaz Erdoğan
Kendimi arıyorken, olmaktan korktuğum yerdeyim. Sendeyim...
Feridun Düzağaç
Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler dünü,
Hak ettiğinden fazla düşünür yarını,
Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü...
...Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları,
Hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri,
Ve asla göremez yanı başındakileri...
Tolstoy
Ve aşk; O omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır.
Can Dündar
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik.. Sevgi, sadece yürek ister!
Can Yücel
Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız. Ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız.
Aziz Nesin
Kendini kötü hissetmek, hiçbir şey hissetmemekten daha iyidir bazen..
Metin Üstündağ
[/size]
Sevgili insanlık! bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha !"ELMA" diyoruz. ne olur çık artık!
Kimse uyandırmasın kimseyi, herkes mutludur uyurken, en kötü kabus bile iyidir hayatın kendisinden.
Hakan Günday
Hayat...
Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak!
Aşk...
Her geçen gün öldürme yüreğimi; bi Can daha kalmadı verecek!
Mutluluk...
...Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin!
Acı...
Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni!
Hüzün...
Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Seni.
Vee...
Sen...
Daha fazla yorma beni! Ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini!
K.İskender
'''Eğer hiç kimse beni yere vurmasaydı, nasıl sıçrayabilirdim ki göğe?''
Bana yalan söylemeni isterdim aslında...Çünkü insan ancak; kaybetmekten çok korktuğu bir şey için yalan söyler..
Orhan Pamuk
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar
sevmekmiş...
Can Yücel
Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !...
Nazım Hikmet
İnsan ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir, gerçeğin mayası gözle görülmez.
Antoine De Saint-Exupéry
[align=center]Gerçek aşk bir hayalet gibidir. Herkes ondan bahseder ama gören çok azdır. [/align]
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz..
Boris Vian
Halt etmiş Türkçe öğretmenleri. En uzun fiil " Beklemek " tir çünkü.
Sunay Akın
'Ben' kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.
Yılmaz Erdoğan
"Gölgene bak, beni anlamak istiyorsan; Sana o kadar yakın, ama asla dokunamayan".
Cemal Süreya.