Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
♥ Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun
Kandiliniz Mübarek Olsun
RABBİM ÇEKİRDEGE ORMAN GİZLEMİŞ YILANIN ZEHRİNE DERMAN GİZLEMİŞ TAHIL TANESİNE HARMAN GİZLEMİŞ MÜBAREK GECELERE CENNET GİZLEMİŞ DUALARINIZ MAKBUL REGAİP KANDİLİ GECENİZ MÜBAREK OLSUN
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Regaip Kandiliniz Mubarek Olsun
Türk Olmayı Onur Müslüman Olmayı Gurur Sayanların Bol Yıldızlı Değil Ayyıldızlı Bayrak Altında Saf Tutanların Kandili Kutlu Olsun...
tüm İSLAM aleminin regaib kandili mübarek olsun
dua ile çaldım bugün kapını:belki darda belki zorda belki'de çok mutlusun..Yüreğimden RABBİM'e dua gönderdim senin için !! RABBİM sıkıntılarını hayır,mutluluklarınızı daim etsin..HERKESE HAYIRLI KANDİLLER dilerim
Herkese Hayırlı Kandiller.
Programı açıp, örnek yazmışken bari hayırlı bir şeyler de yazayım dedim.
Regaip Kandili Kutlamasi
sitemizin kurucusundan tüm emek verenlerine üyesinden tüm paylaşım yapan dostlarımıza kadar herkesin mübarek 3 ayların başlangıcı olan REGAİP KANDİLİNİ Canı gönülden kutluyorum herkese sağlık mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum herşey gönlünüzce olsun dostlar....H azarbey...
Şu mubarek 3 aylar hürmetine duamız HZ. MUHAMMED (S.A.V) ümmetine..Öyle birgün hayal ediniz ki Efendimiz önde bizler arka safda durup Rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolmus aglayacakken...
''Artık sizin icin gözyaşi yoktur.Bugun mutlu olma günüdür''denilir.
RABBİM CÜMLEMİZİ O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH.. (AMİN)
Hayir ve Huzur dolu bir kandil dilegiyle