meral mod okadar komiksinki gözlerimden yaslar geldi ben BaBuSh ile gorustum olay kapanmistir. neden alakasi olmayan insanlar yorum yapiyor
burda alaakası olmayan kişi dediğiniz yetkili biri...
meral mod okadar komiksinki gözlerimden yaslar geldi ben BaBuSh ile gorustum olay kapanmistir. neden alakasi olmayan insanlar yorum yapiyor kimsenin bisi yazmasina gerek yok .burada bu konuyla vakit kaybetmeyin
iyi paylasimlar
)
Babush arkadasim ile konustum olay bitmistir.
baskasinin yetkisi yorumu ne olursa olsun beni alakadar etmez bu konuda baskasini ilgilendirmez....
konu benim icin kapandi
guzel paylasim icin tskler yeniden ustalara
Babush arkadasim ile konustum olay bitmistir.
baskasinin yetkisi yorumu ne olursa olsun beni alakadar etmez bu konuda baskasini ilgilendirmez....
konu benim icin kapandi
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (27. November 2010, 00:01)
Ne cok sey yazilmis ne cok sey söylenmis benzetme denilmis, esinleme denilmis, yok taklit denilmis hatta ve hatta bu denilenlere o kadar inanilmis ki kaynak olarak gösterilen calismanin yayin tarihi dahi istenilmis. cok merak ettim bir kisi dahi konuyu özetler sekilde ne orjinalden,ne bir sekil benzerliginden ve ne de esinlemeden ben bir parca göremedim diye bir cümle kurmayacak mi diye ve diye...... neredeyse buna olan inancimi kaybediyor oldugum anda, hem görsel hem metinsel olarak dogru cevap
Kendi adıma söyleyeyim benzerliğe bile bakmadım sebebide şuydu;
Saygılar 
hayat o kadar degerli ve güzelki hic bir sey icin moral bozmaya degmez düsüncesindeyim.