Sie sind nicht angemeldet.

keyfim

Schüler

• »keyfim« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. November 2010

• 1131074
  • Nachricht senden

61

Freitag, 26. November 2010, 19:51

Harbiden ya Olumlu Olmak iyi bişi degil

Harbiden ya Olumlu Olmak iyi bişi degil sunumlarımı silin
Film sitemizde her türlü filmleri bulabilirsiniz.iyi seyirler
http://www.filmizlesun.com/

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

62

Freitag, 26. November 2010, 20:50

Bence olumlu olmak güzeldir :1gözkirp:
Konuyu kapatıp emeğe saygıyla,
Boran ve Babush ustaları alkışlamaya devam edelim :1alkis:

63

Freitag, 26. November 2010, 21:04

meral mod okadar komiksinki gözlerimden yaslar geldi ben BaBuSh ile gorustum olay kapanmistir. neden alakasi olmayan insanlar yorum yapiyor

?( :blink: :blink: burda alaakası olmayan kişi dediğiniz yetkili biri...
ve yetkililerin her konuya yorum yapması gaayet normaldir..
kurduğunuz cümleleri biraz secerek kullanırsanız sevinirim...

ve eceninde dediği gibi konuyu kapatıp artık emeğe saygı diyorum...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

TheCurse

Fortgeschrittener

• »TheCurse« ist männlich

Registrierungsdatum: 19. Dezember 2007

• Nachricht senden

64

Freitag, 26. November 2010, 22:18

Bende begendim, yanliz mezure kullanmasini bende önericem nacizane bir fikrim ile..
Elestirilmek herkese nasip olmaz bu arada, tebrik ederim arkadaslari, demek ki gözler üzerinizde :1alkis:
"Eğer sen, kusursuz olsaydın; başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın".

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

65

Freitag, 26. November 2010, 22:36

meral mod okadar komiksinki gözlerimden yaslar geldi ben BaBuSh ile gorustum olay kapanmistir. neden alakasi olmayan insanlar yorum yapiyor kimsenin bisi yazmasina gerek yok .burada bu konuyla vakit kaybetmeyin
iyi paylasimlar

hay hay...

[yazili düsünce]
(bu arada gözlerindeki yaslardan bize ne, adam ol gözlerindeki yaslara sahip cik tzz)
[/yazili düsünce
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

66

Freitag, 26. November 2010, 23:24

Babush arkadasim ile konustum olay bitmistir.
baskasinin yetkisi yorumu ne olursa olsun beni alakadar etmez bu konuda baskasini ilgilendirmez....
konu benim icin kapandi
guzel paylasim icin tskler yeniden ustalara

67

Freitag, 26. November 2010, 23:37

baskasinin yetkisi yorumu ne olursa olsun beni alakadar etmez bu konuda baskasini ilgilendirmez....
konu benim icin kapandi
guzel paylasim icin tskler yeniden ustalara

Biraz Fazla Abarttınız Hatta Kekinide Kabarttınız Gibi Ama
Arkadaşım Sorunun Ne Senin Dün Tamam Artık Bişi Yazmayacam Dedin
BORAN'ı Tanırım Severim Dedin..!
Hani Nerde Kaldı Adamlık Saygınlık Bumudur Senin Sevgin Saygın
Warsa Bi Derdin Özel Var Ha Onada Yok Diyosan Dün Yaptığın Gibi Yine Ulaşabilirsin Bana
Yeter Artık Yaw Tamam Anladım Kastınız Banada Bari EMEK VEREN KARDEŞİME BORAN'a Saygınız Olsun

Unutmadan İlgilendirmez Dediğin İnsanlar Yönetim Ekibi
Bizlerden Önce Onlara SAYGI Gösterme Zorunluluğunuz Var..!
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

68

Freitag, 26. November 2010, 23:38

konu benim icin kapandi

seni neyin alakadar edip etmedigi beni ilgilendirmez, madem ikinizin arasinda olan birsey niye foruma yaziyorsun...?

birdaha birilerini suclamadan evel önce "düsün" sonra "yaz" :thumbsup:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

Findik

Jüri

• »Findik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juni 2007

• 1001
  • Nachricht senden

69

Freitag, 26. November 2010, 23:43

UFFFF amma uzattiniz haaa, jüri olanin [edit] kalkiyor burda :D
Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var! ona göre :kdil:

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (27. November 2010, 00:01)

70

Freitag, 26. November 2010, 23:58

FINDIK UFFFF amma uzattiniz haaa, jüri olanin [edit] bu lafinla kaliteni gosterdin buradaki butun jurilere :)) ilk snein [edit] demek ben juri degilim
sorunu olan ozelden yazsin bana

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (27. November 2010, 00:01)

ZeN

Erleuchteter

• »ZeN« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

71

Samstag, 27. November 2010, 00:01

kullandiginiz kelimelere dikkat edin lutfen..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• »PR€NS€S35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. Oktober 2010

• Nachricht senden

72

Samstag, 27. November 2010, 02:54

HARIKAA BIR INDEX COK BEGENDIM ELINIZE SAGLIK PAYLASIM ICIN TSKLER :thumbsup: :thumbsup:
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...

BORAN55

Profi

• »BORAN55« ist männlich
  • »BORAN55« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. Dezember 2007

• Nachricht senden

73

Sonntag, 28. November 2010, 20:39

Bekledim ki son söz bana gelsin, sanirim o an bu an:
Hic -EDIT- kelimesinin gercekte ne anlama geldigini merak ettik mi acaba ?
Oysa her yabanci kelimenin kendi dilimizde bir karsiligi oldugu halde. devamli hayatimiza yabanci kelimeler sokuyoruz ama gercek manada ne anlama geldigini ve ispatini kulakdan dolma bilgilere dayandiriyoruz. hani bir deyim gibi: asagi mahallede söyledigimiz yalana, yukari mahallede kendimiz inanir oluyoruz.
En anlasilabilir sekilde aciklamaya calisayim bilgim dahiliyle: Ingilizceden türkcemize gecis yapan EDIT kelimesinin karsiligi sadece düzenleme degil, orjinalden düzenlemedir.
bir örnek vermek gerekirse ( oranlar hayal ürünüdür) elimizdeki bir Resmin veya Makalenin eger %50 isini aliyor,geri kalan kismini degistiriyor isek bu editlenmis demektir. Yaliniz edit icin baz alinan degistirdigimiz %50 kisim degil, tam tersine dokunmadigimiz geriye kalan %50 ORJINAL kisimdir. Yani ister anahtar kelime diyelim, ister püf nokta. herhangi bir calismanin editleme olarak sayilabilmesi icin orjinalden herhangi bir oran degerinde bir ölcüyü koruyor olmasi sartdir.Ikili karsilastirmanizda %1 dahi göreniniz oldumu acaba ?Diger bir yönden Orjinalden arta kalan kisimda ise nasil bir calismayi baz alacagina dair ise bir sart söz konusu degildir. bu kisimda benzetme, taklit etme, esinleme gibi bir cok degerleri kullanabilir yada kullanmazsiniz.
Ne cok sey yazilmis ne cok sey söylenmis benzetme denilmis, esinleme denilmis, yok taklit denilmis hatta ve hatta bu denilenlere o kadar inanilmis ki kaynak olarak gösterilen calismanin yayin tarihi dahi istenilmis. cok merak ettim bir kisi dahi konuyu özetler sekilde ne orjinalden,ne bir sekil benzerliginden ve ne de esinlemeden ben bir parca göremedim diye bir cümle kurmayacak mi diye ve diye...... neredeyse buna olan inancimi kaybediyor oldugum anda, hem görsel hem metinsel olarak dogru cevap
Meral den geldi. Bana olan saygideger güvenlerinize ve en azindan iki satir dahi deger diye düsünüp te konuyu aciklamaya calisan herkese huzurlarinizda tskler ediyorum. ve MERAL arkadasimizin sagduyusuna ve mantigina iki kere tskler ediyorum. Saygi ve sevgilerimle....

BORAN55

Profi

• »BORAN55« ist männlich

• Nachricht senden

74

Sonntag, 28. November 2010, 20:49

Son sözümü sana biraktim massimo arkadasimiz: Hic bir foruma ve davet edilmedikce hic bir radyoya katilmayan beni ben bile bazen tanimaz iken sen beni nerden tanidin ki acaba BORAN i tanirim diye bir cümle kurmussun Babushla yazismalarinla. Arkamda o kadar kirik dökük kalpler biraktim ki (Lütfen ask, mesk diye düsünülmesin) 'ha bir eksik ha bir fazla ne farkeder ' diye düsünmemek icin hep kendime bir neden ariyorum. benim bilgim bana yeter cümleni baz olarak sana ne yazarsak yazalim bos olacagini düsünerek aklimdan gecirdiklerimi bosluga birakiyorum......

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

75

Sonntag, 28. November 2010, 21:06

Ne cok sey yazilmis ne cok sey söylenmis benzetme denilmis, esinleme denilmis, yok taklit denilmis hatta ve hatta bu denilenlere o kadar inanilmis ki kaynak olarak gösterilen calismanin yayin tarihi dahi istenilmis. cok merak ettim bir kisi dahi konuyu özetler sekilde ne orjinalden,ne bir sekil benzerliginden ve ne de esinlemeden ben bir parca göremedim diye bir cümle kurmayacak mi diye ve diye...... neredeyse buna olan inancimi kaybediyor oldugum anda, hem görsel hem metinsel olarak dogru cevap

Bu paragrafı okuyunca şoke oldum :wacko: Kendi adıma söyleyeyim benzerliğe bile bakmadım sebebide şuydu;
Sizden asla böyle bir şey beklememem..!
Bu yanıtı hiç beklemiyordum çok ama çok üzgünüm ;(
Bu sitedede bundan böyle adımın geçmediği halde herşeyi göze alıp haklıyı,emeğe saygıyı savunmaya çalıştığım son yazışmamdır :| Saygılar

BORAN55

Profi

• »BORAN55« ist männlich

• Nachricht senden

76

Sonntag, 28. November 2010, 21:19

Bunu özelden sordugunuz ve cevapladigim halde buraya neden yazma geregi duydunuz ki TÜRKECE
beni burdan da cevaplama geregine mecbur biraktiniz maalesef ordan deginmistim yine degineyim
Konuya duygusal acidan baktiginiz sürece beni anlamaniz zor olacaktir, dolasiliyla getirisi alinganlik ifadesi olacaktir. yazimin sonunda belirtigim gibi tüm arkadaslarin
sahsima olan takdirlerineve saygideger güvenlerine tskler ederek savundugunuz degerler ugruna iki satir dahi yazmis olmalarina verdigim ehemniyeti gösterdigimi saniyorum.
Alinganliginiz sona erip mantiginiz duygusalliniz önüne gectiginde beni daha iyi anliyacagini umuyor ve inaniyorum... sayygilarimla BORAN...

• »Karayel64« ist männlich

Registrierungsdatum: 23. Juni 2010

• Nachricht senden

77

Sonntag, 28. November 2010, 21:36

BORAN55 Arkadaşım! Ben şahsım adına size tek birşey yazmak istiyorum " Herşeyle harikasın arkadaşım " , Paylaşımlarına moralini bozmayıp bizlerle paylaşıma devam ederseniz , bizleri Mutlu edersin. Saygılarımla... :thumbup: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...

BORAN55

Profi

• »BORAN55« ist männlich

• Nachricht senden

78

Sonntag, 28. November 2010, 23:22

Takdirleriniz icin tskler ederim karayel arkadasim, hayat o kadar degerli ve güzelki hic bir sey icin moral bozmaya degmez düsüncesindeyim.zaten ortada moral bozulacak bir durumda yok. sadece bir zaman araligi anlayisi diyelim. Eksik olmayiniz. saygi ve sevgilerimle...

79

Montag, 29. November 2010, 01:16

hayat o kadar degerli ve güzelki hic bir sey icin moral bozmaya degmez düsüncesindeyim.

bu hayat felsefenin hiç bir zaman ödün vermemesi dileklerimle boran..
öyle güzel izaah etmişsinki anlayana,anlamak isteyene yada anlayıpta görmezden gelenlere güzel bir cevap olmus tskler..
zaten artık bu sözlerin üzerine bir yorum daha gelirse çooooooook büyük sacmalık olur:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• »Karayel64« ist männlich

Registrierungsdatum: 23. Juni 2010

• Nachricht senden

80

Montag, 29. November 2010, 18:20

Son yorumunu Takdirle karşıladım. Saygı ve sevgiler bizden Kardeşimize , eksik olma her zaman Emek verdigin her eser inanıyorum çogumuza örnek teşkil etmiştir. Her zamanda paylaşımlarını bekliyoruz Kardeşim. Saygılarımla... :thumbup:
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...