Giriş yapmadınız.

61

Sunday, 4.03.2007, 13:05

arkadaslar sorunlarınız linkinde her soruya cevap var asagı yukarı:lütfen az arastrın ya.Ben de yeniyim ama her istediğimi rahatlıkla bulabiliorum.Bunun için sadece internet kullanmayı bilmen yeterli. Çok mu ağır oldu yaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

62

Sunday, 4.03.2007, 13:08

upload yapıp linki mi gönderecem kızma ama admin. bu fcp'nin acılımı (flatcast present) mi oluyor

• "AllaTurkaa" bir erkek
  • Konuyu başlatan "AllaTurkaa"

• Özel mesaj gönder

63

Sunday, 4.03.2007, 13:11

Alıntı sahibi ""wanted""

arkadaslar sorunlarınız linkinde her soruya cevap var asagı yukarı:lütfen az arastrın ya.Ben de yeniyim ama her istediğimi rahatlıkla bulabiliorum.Bunun için sadece internet kullanmayı bilmen yeterli. Çok mu ağır oldu yaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

agzina saglik ;)

Alıntı

upload yapıp linki mi gönderecem kızma ama admin. bu fcp'nin acılımı (flatcast present) mi oluyor

evet preset oluyor.
hazirlamis oldugun temayi, preset > export to file ile bilgisayarina indereceksin.
tabiki temadaki tür resimler daha evel url olarak verilmis olmali ;)

64

Sunday, 4.03.2007, 13:21

tesekkür ederim admin.Simdi anladim...iyi ki varsin..

• Özel mesaj gönder

65

Sunday, 4.03.2007, 20:07

BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER...

• Özel mesaj gönder

66

Wednesday, 7.03.2007, 00:30

Güzel bir uykulama gercekten tebrikler. ;)

dj_firari

Stajyer

• "dj_firari" bir erkek

• Özel mesaj gönder

67

Wednesday, 7.03.2007, 18:05

BİR KISSA BİR GERCEK

Dostlar yazilan mesajlari okudum eleştirel yada övgü anlaminda konuya yaklaşmayacagim.Bir Öyküden yola çikacam sonuç takdirleriniz kalmistir saygi duyarım.

Kaptan almis oldugu yük ve mürettebatı ile Limandan ayrilir.belli bir süre geçtikten sonra firtinanin çikmasi ile zoraki bir seyehate devam ederler.Bir süre sonra bu mücadeleye ve yola dayanamayan geminin motor ve türbinleri iflas eder.

Açık denizde kalan gemi ve mürettabat günlerce çaba göstermesine ragmen sonuç alamazlar.

Gemi kaptanının başkanlıgında Toplanti yapilması Kararı verilir.Gemi teknik elemanları toplanır geminin nasıl yüzdürürlebilecegi tartısılır gün gecer saatler hızla ilerler bu arada ellerindeki stokları sınırlı oldugundan yiyecek içecek telası baslar;

Bu arada içeri giren yamak;

Kaptanım sonuç nedir gemiyi yüzdürebilecekmiyiz der?

Kaptan yaşamıs oldugu stresin etkisi ile;görüyorsun ki çalışıyoruz o kadar kolaymı sen işine baksana der.

Yamak azarlanmanın verdiği rahatsızlıkla çıkmak üzere iken serdümen yamak a seslenir. gel evladım oture bakalım der.Bir süre sohbet edip olayı yumusattıktan sonra;

Sen olsa idin Kaptan ne yapardın anlatırmısın der;

O kadar zormu efendim espiri yollu ,onca insanız herbirimiz nefeslerimizi tutup cigerlerimizi şisirsek sonuçtada üflesek nefesimizle bu gemi yol alır serdümenim der.

Serdümen yamak a tesekkür eder .

Serdümen bir süre düşündükten sonra ,Kaptan kösküne çıkar ve kaptana yamakla aralarında gecen sohbeti anlatır.

Kaptan tabiki bu olaya gülerek bakar.

Serdümen bu arada söze başlar.Kaptanim Ambarda fazlaca stoklanmış cuvallarımız var onları söküp yanyana getirip dikelim rüzgarı hapsedelim.Hızını engelleyerek toplayacagımız rüzgar bizi ileri sürükleyecektir.Böylelikle Gemiyi karaya çıkarırız ne dersiniz der.

Kaptan büyük bir sevinçle peki şu ana kadar neden açıklamadın der

Serdümen;efendim yamak ile sohbetimizde onca kişiyiz nefesimizle olsun bu gemiyi yüzdürürüz demesinden sonra bunun olabilirligini düşündüm der.

Yapılan hazırlık ve çalısmalardan sonra cuvallar birlestirilir.eldeki agaçlardan direkler olusturulur hazılanan kumas gerektigi şekilde ayarlanır ve bugün yelken olarak tabir ettiğimiz yelken gemi ortasına monte edilir.Hamakın vermis oldugu görüş ile rüzgar yardımı ile yola devam edilir.

O gündür bu gündür Yelkenli var olagelmiştir.

Yelkenlinin fikir babası komi yada yamak tabir ettigimiz kisidir.

aypare

Stajyer

• Özel mesaj gönder

68

Wednesday, 7.03.2007, 20:14

PAYLASIMI ICIN TSKLER DJ_FIRARI
EVET COK GUZEL YAKLASIM EL BIRLIGIYLEN NELER YAPILA BILINIYOR
"BIR ELIN NESI VAR IKI ELIN SESI VAR" FORUMDA BU KADAR GUZEL DAYANISMA OLDUGU SÜRECE DAHA NELER ÖGRENECEGIZ HEP BIRLIKTE
BU SAYEDE HERKESE BIR KES DAHA TSKLERIMI SUNMA FIRSATI BULDUM IYIKI VARSINIZ VEDE VARIZ :thx: :hehe:
:kelebek:

narslan

Stajyer

• "narslan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

69

Sunday, 11.03.2007, 15:26

Siteniz internette gezinirke tesadüfen buldum.Şunu Açıkca söyleyebilirim ki yüzlerce site dolaştımam Flatcast üzerine yapmış olduğunuz çalışmalar gerçekten harika.Sanki bir hazine var burada Emeği geçen herkese ayri ayri teşekkürlerini bildiriyorum.

• Özel mesaj gönder

70

Sunday, 11.03.2007, 15:47

:oops: ben anlamadim hala burda nasil yapilio diye yaa
yani ay :D galiba IQ m calismio :D

enes36

Acemi

• Özel mesaj gönder

71

Monday, 12.03.2007, 17:46

ewet bencede saçma ne o yazı mesaj yazmdadan ınmıyo :d :wman:

narslan

Stajyer

• "narslan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

72

Monday, 12.03.2007, 23:51

Titizliğinize benden sonsuz saygılar,bu eserler hiçbiryerde olmayan eserler.Herkesin emeğe saygı göstermesi lazım Sizler çok sağolun.

• Özel mesaj gönder

73

Tuesday, 13.03.2007, 15:35

ya bunların düz link lerini koysanız daha güzel olurdu :D

• "alonewolf_soylu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

74

Tuesday, 13.03.2007, 15:45

teşekkür ederim senden kardeşşşş

taz_07

Acemi

• Özel mesaj gönder

75

Wednesday, 14.03.2007, 19:55

ya sınırlama olmasa hersey superde sınırlama bitirio beni gerci oda olmasa forumda calınmamıs tema kalmaz demi neyse devam edelim boyle guzel temalar var devamını dilerim.

• Özel mesaj gönder

76

Thursday, 15.03.2007, 18:10

arkadasim ellerine sağlik süper bişey yaaa bende bunu ariyorsum

• Özel mesaj gönder

77

Monday, 19.03.2007, 13:01

emegine saglık kardes

• Özel mesaj gönder

78

Wednesday, 21.03.2007, 15:57

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ BENDE BU TEMAYİ ARİYORDUMMMM SÜPER YAAAA

• Özel mesaj gönder

79

Thursday, 22.03.2007, 17:00

selam arkadasla yaaa supersiniz walla baska bişey diyemiyorum :D

• Özel mesaj gönder

80

Thursday, 22.03.2007, 18:29

slm arkadalar ya temalar harikaydı ama bilmiyuordum 56 defa indirildigin ben internet cafede girdigim icin hep siliniyordu
bakalim ne zaman acilacak gule gule