Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

61

Monday, 6.06.2011, 23:04

ahahha balum süperdi bende bi dene daha anletem

bu gectigimiz ramazanın birinci günü cok rahatsizlnadim
acile kaldirildim
kalp yine oyun etmişti
ama bunun yaninda baska rahatsizligimda varmiş
ikiside tetikleyince bayrami hastanede geçirdim
neysem doktorlar diger tetikleyen hastaligimi 2 ay araştirdilar
sonunda kurban bayramina bi hafta kala safra kesemde taşı buldular
doktor bayramdan 2 gun önceye ameliyat gunu yazıyorum dedi

aman doktor bey napıyonuz
bayramdan iki gun önceye ameliyat gunu yazılırmı
yazık bırakın taşım bi bayram daha görsün dedim
doktor gülmekten odayı çınlattıı :))
sen ne şakacı hastasın dedi bene :)))

haha bunu ben biliom seni aradıydım doktora gittiğin günlerde tlf da annattıydın :kkahkaha: :kkahkaha: :kkahkaha:

62

Monday, 6.06.2011, 23:09

Ağzıma sürmemiş biri olarak yaşım 20 yada 21 o civarlarda karsin bi köyünde sulama kanalı yapıyoruz
gençlikya işte (cahillik) eşşege rakı içircem kafaya kodum :D

bi şişe rakıyı aldım çalıştıgımız yer mera olduğu için genelde köy yerlerinede eşşekler oluyor
öğle paydosu baktım eşşeğin biri merada otluyor :D dedim bu şimdi susamiştir şunun suyuna bi şişe rakı katiyim içsin bakalım nolcak tepkisini merak ediyodum :D

rakıyı kovaya döktüm anlamasın diye suyuda döktüm , kokusundan anladı sanırımki içmedi :D işi inada bindirdim kesin içircem :D
ertesi gün merketden bi paket kesme şeker aldım çok severler kesme şekeri kart kurt yemesini hele ,arpamı sanıyorlarsa artık :D

zavallı hayvan bi paket kesme şekeri yeyince dedim şimdi bunun ciğeri yanmıştır önüne ne koysan içer :D ve yine bi kovanın yarısına suyu gerikalanınada rakıyı doldurdum .. banamısın demedi dibini getirdi valla demekki çok susamiş :D

sonucu merak ediyom...aradan yarım saat geçti hiç bi değişiklik yok , dedim heralde eşşekleri çarpmıyo bu rakı :D

tam bunu düşünüyodumki eşşek yattı yere başladı anırmağa ,susturabilene aşşk olsun :D susmaz beni aldımı bi korku, ya eşşeğe bişey olursa sahibi beni kesin öldürür :D
neyse
yarım saat yırtına yırtına anırdıkdan sonra sustu , oh dedim bişey olmadı hele şükür :D

ertesi gün oldu yine aynı eşşek :D bön bön bakmaga başladı bana içimden diyom bak git başımdan gene içiririm :D

heralde rakı hoşuna gittiki bidaha verir diye baktı sanıyom :D
ama o korku yetti bana bidaha içirirmiyim :P

benden sonra eşşek alkol bağımlısı olmuştur kesin (sahibi artık su versede içmez illa katacan içine bişeyler) :P
ne çok ifade kullanmışım ya :P

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (6.06.2011, 23:15)

63

Monday, 6.06.2011, 23:14

YAZIK ETMİŞSİN O RAKIYA ABİ :D
YANINA BEYAZ PEYNİR KAVUN KARPUZZZ OHH NE GÜZEL GİDERDİ :D :D

PRENSESİM ŞİMDİ BENİM BU YAZIMI OKUYUNCA NE GÜLECEK AMA... :D :D :D

64

Monday, 6.06.2011, 23:16

YANINA BEYAZ PEYNİR KAVUN KARPUZZZ

meze diye şeker verdim işe yaradi ama :P

TheCurse

Orta Düzey

• "TheCurse" bir erkek

• Özel mesaj gönder

65

Monday, 6.06.2011, 23:18

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

66

Monday, 6.06.2011, 23:22

koptum abi süpermiş :kkahkaha: :kkahkaha: :kkahkaha:

benim bi tane daha aklıma geldü şincik :kutan:
sanırsam orta okuldaydım...borçkada okuyorum (memleketimde yani) ahh ahh o günlere dönme ne çok isterdüm :kutan: neysem :1kizbalik:
işte okulun en haylazlarından biriyim her hafta birine bişeler ediom falan...bizim sınıfta bi kız vardı benim başka bi arkadaşımın abisine aşıktı...sürekli her toplandıımızda sölerdi bunu...bende bigün muziplik yapacamya...kıza arkadaşın abisinin ağzından bi mektup yazdım...işte farkındayım hislerinin vs...bende senden hoşlanıom ama diemiorum falan...(bide hiç unutmam kırmızı kalemle yazmıştım..şimdi öldürseniz kırmızı kalemle deil mektup not bile zor alıom takıntım vardır:D ) neyse...işte kıza bi güzel yazdım mektubu...ogünde çocuklar maç yapıo meydanda...bizimki sen mektubu al koşa koşa o alana git çocuğu çaır...işte okudum çok sefindim hislerimin karşılığı varmış falan filan...çocuk dio sen ne anlatıon bişe anlamıom falan...tabi ortaya çıkıo onun yazmadığı :kutan: :kkahkaha:
sonnacıma neysem bizimkiler demiş eylem yaptı die...bi hafta çarşıda dedemlerde gizlenmiştim korkudan evden çıkıp köye bile gidememiştim kız olayı unutsun die...bide babası koca göbekli biriydi birahane işletiodu sankim geçerken yakalayacak dövecek die saplantı edip korkmuştum :kkahkaha: sonnasını hatırlamıom dimekkü unuttu kızcağız yada etkili bişe etmediki bana aklıma gelmiyi :kkahkaha:

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

67

Monday, 6.06.2011, 23:24

YAZIK ETMİŞSİN O RAKIYA ABİ :D
YANINA BEYAZ PEYNİR KAVUN KARPUZZZ OHH NE GÜZEL GİDERDİ :D :D

PRENSESİM ŞİMDİ BENİM BU YAZIMI OKUYUNCA NE GÜLECEK AMA... :D :D :D

hikaye yazmakla meşguldum bunu şimdi oıkudum abim :kkahkaha: ömründe rakı içtinmi acep burda hava atıon su sarhoşu :kkahkaha: :kkahkaha:

68

Monday, 6.06.2011, 23:25

o kırmızı kalemle yazılmış mektuptan bi tane de bana yazsana :) :1gözkirp:

69

Monday, 6.06.2011, 23:41

eski anılar hepsi çok güzel arkadaşlarrr bitane daha anlatam ben başka zamanda annemin bir anısı var gelin iken çok güzell başka bir gün paylaşırımm

18 yaşındayımm amcam sebze pazarcılığı yapıyordu birr hafta benide götürdü yardım etmem için pazarın başında tezgah açmıştı öğle saatine dogru ilçede bir hemşire vardı birazda asortik tabi küçük yerlerde olunca öyle oluyorr ilk bizim tezgaha yanaştı meyvelere baktı karıştırdı fiyet sordu sonra bunlar çürük dedi arkasını döndü giderken
bir ses duyarr sen çokmu sağlamsın diye ama anında geri döndü ya karşısında beni bulur bana öyle bir tokat yapıştırdıki neye ugradıgımı şaşırdım hiç sesim çıkmadı bağırdı çağırdı gitti tabi amca güler ben kızarmış bir şekilde bakarım bidaha son oldu pazara gidişim hiç unutmam o anı tşk arkadaşlarr

midestino34

Profesyonel

• "midestino34" bir kadın

• Özel mesaj gönder

70

Monday, 6.06.2011, 23:45

hehehheheheh ya fıkra okumaya ne gerek var burda fıkralaların alası varmıs hepside komik ve güzeldi bi fıkra da ben anlatim pardon anı :)) 17 yada 18 yasında falandım aynı binada oturdugumuz cok samimi arkadasımın annannesi rahatsızlanınca annesi ve babası şehir dısına gitmişlerdi arkadasım geldi bize babamdan zar zor izni aldık onlarda kalcam o gece neyse havada sıcaktı evleri 8. kat uykuda yok bizde terastayız napsak napsak drırırım hemen ışık yandı beynimizde su bombası yapalım dedik evde buldugumuz poşetlere suları doldurduk bagladık güzelce tasıdık terasa bekliyoruz kurbanlarımızı baktık 1 kişi geciyo hoppp attık aşagı güm diye bi ses tabi biz izliyoruz cekme kat oldugu için bizi gören yok ışıgıda kapadık bu arada neyse kurbanımız epeyce bişeyler dedi söylendi detaya girmeyim:))) sonra baktık genc grup geciyo yoldan biz tetikte yine attık su bombasını kopuyoruz gülmekten bu arada sese mahalle sakinleri pencerelere cıkıyo bizde bişe bilmiyoz gibi aaaa ne oluyo bu ses ne diyoruz etrafa bakarak neyse o gün öyle gecti ertesi gün arkadasımın ailesi dönmediler ben yine onlarda kalıyorum yine bizim beyinde ışıklar sinyal veriyor su bombası yaptık söz verdik 1 tane atcaz diye kendimize baktık bi kurban geliyo attık hemen cocuk bagırmaya basladı ya dünde burdan geciyodum attınız arkadaslarımla üstüme suyu bugünde atıyonuz diye biz koptuk gülmekten buda unutamadıgım bi anıydı işte (bu arada kızın annannesi hasta yatarken bizim yaptıgımız cok kötüymüs ya)

71

Monday, 6.06.2011, 23:47

bende anlatayım bi anımı .. Bi yaz günü Merkeze yakın bi köye gitik akrabalar hep beraber o zaman ben 9..10 yaslarındaydım ..
bütün çoçuklar toplandık geziyoruz. köyde bulunan bi ırmak var ve karsıya gecmek içinde onun sıg olan yerınden geçmemız lazım mıs .. herkes pacaları sıvadı bende kot var paca dar ıslanacak dıye girmek istemedim o sirada bi baktım arkadasların hepsi kosarak ırmagı gectıler ama ne oldu anlamadım arkaya bi döndüm bana dogru kosarak gelen bi inek var. ben kosuyorum o pesimde ben o korkuyla bi baktımkı ırmagın karsısındayım tabı benım inek sandıgımda bogaymıs:))))

72

Monday, 6.06.2011, 23:47

çok güzel paylaşım için tşkkkk :)

73

Monday, 6.06.2011, 23:48

boga hemii iyi geçmissin dereyi bak yoksa geçecegin yokmuşş paylaşım için tşkk menekşe:)))))))))

74

Monday, 6.06.2011, 23:49

sorma vallla gectımde nasıl gectım korkudan :)))

75

Monday, 6.06.2011, 23:56

dökün dökün içinizi bakalım ufakken ne yaramazlıklarınız çıkacak ortaya :P

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

76

Tuesday, 7.06.2011, 00:29

hahaha balumm cok güzeldiii

durun bende üniversitede bi anımı anlatem
ben ilk universiteye girdigimde saclarimi alican gibi kestirdim
yurt muduru odamı söledi
gittim bi de baktım bi kaç kız odada
odanın ortasına valizleri attıgım gibi cıktım
arkamdan mudure gitmişler kızlar
mudurum bizim odaya bi erkek geldi
burası kız yurdu degilmi
ben bunu sonradan kızlardan duydum
kulakları cınlasın fatma die bi arkdasım vardı
dedi nisa gel bakim buraya
bu ne erkek gibi geziyon ortalarda
ilk olarak sacımı uzatacaktım
bi kaç ayda saçım istedigimiz sekilde uzadı
bu arada her gun bana yürüyüş dersleri veriyordu yurtta herkes uyuyunca
basımın üstüne kitap kouyuyor düşürmeden yürüceksin diordu
bir ay okula gitmedim son zamanda
göndermedi beni
yoklamayı arkadaşlar hallediyordu
dısarı bile cıkarmıyordu beni
son 3 gun dolabımı boşalttı tum kıyafetlerimi attı
o gun alışverişe cıktık
sonra kuaföre
saçları modelli kestirdik
makyaj yapmasını filan ögretti
son gun tum hazırlıklar bitti
tabe erkek gibi giyindigim için
arkadaslarımda erkekti
o gun okulun yolunu tuttuk
okula geldim hiç biri beni tanıyamıyor
slm verdim
sesimden tanudılar sonunda
agızlarından cıkan tek kelimee
nisaaaaaaa bu senmisinn olmuştuu
erkek arkadaşlarım bile
ya nisa sen bizden değilsin artık kork bizden asılabiliriz diyorlardı :)))

77

Tuesday, 7.06.2011, 07:06

valla hepsi süper insan geriye dönüyor herkes yazdıkçada bütün anılar aklına geliyor herkesin herkese teşekkürler anılar için yazmaya devam paylaşım için tşkk

78

Tuesday, 7.06.2011, 12:18

Mrb arkadaşlar ben vekil olarak ilkokul öğretmenliği yaptığım dönemde bir anımı paylaşmak istiyorum.

1991 senesiydi başka bir köyde vekil öğretmenlğe başladım 4ve 5 ci sınıfları okutuyordum ilk günler tanışmalarla felan geçti derslere başladık derslerini yapmayanları kontrol etmeye başladım günlük takip ediyordum bi tanesini iki hafta takip ettim hiç bir gün ders yapmıyordu . Hafta başı tekrar kontrol ettim ödevi yaptımı diye yapmamış tabi kaldırdım sordum sen neden derslerini yapmıyorsun diye bana demezmi öğretmenim ben dün yoktum derslerimi bilmiyordum dedi bende seni iki haftadır takip ediyorum derslerini yapmıyorsun diye nasıl yoktun vardın ya dedim yine yoktum dedi kızmaya başladım tam kulağından tutacaktım diğer öğrenciler öğretmenim bunun bir ikiz kardeşi var bir gün okula o gelir birgün bu gelir demezmi inanmadım anlattılar tabi hergün biri okula diğeri hayvanları otlatmaya gidermiş bu kadarmı benzerlik olur inanamadım bende aynı sırada oturur aynı elbise aynı saçlar herşeyleri aynı bir gün sonra ikisini bir araya getirdim ayırt etmek ne mümkünki annesi bile bir tek dişinden tanıyormuş hangisi oldugunu bu kadar benzerlik var birinin adı haydar diğeri hasbal öylelikle okulu bitirdiler ikiside allah yollarını açık eylesinnn böyle bir anım oldu tşk herkese.

79

Thursday, 9.06.2011, 14:30

küçük bir anım var onu anlatayımm arkadaşlarr

10 yaşlarındayım küçük bir de kız kardeşim var hep ona ben bakardım annemin işleri olunca oynatır gezdirirdim sırtımda bize yakın bir komşunun düğünü vardı kızkardeşimi sırtıma alıp bende davul çalıyor gidip bakayım diye düştük yola zar zor gidiyorum zaten yolda kazlara rastladım küçük oldugumdan kazlar bize saldırdı kardeşim sırtımda korkmaya başladım kazlar peşimde kaçamıyorumda başladım bende ağlamaya bağırarak kazlar bağırdıkça ben daha çok bağırdım uzaktan gören büyüklerden birisi geldide kazları kovaladı sağolsun hain kazlarr:)))))))

Sütlac

Profesyonel

• "Sütlac" bir kadın

• Özel mesaj gönder

80

Saturday, 18.06.2011, 16:44

guzel birseyler hatirlayamiyorum :dusunceli:
en net hatirladiklarimdan biri henuz 10 yasimdayken, 7 yasindaki kiz kardesimin dut toplamak icin ciktigi duvardan ayagi takilinca dustugu ama parmakligin demirinin bogazina battigiydi
ne kadar uzun bir yoldu hatirlayamiyorum ama baya uzak yere anne babama haber vermeye gittigimi animsiyorum, ne dedigimi hatirlamiyorum ama sonradan annem soyledi
kardesimin ba$i koptu demisim :S