ben sana iyi geceler diliyorum, eskiden ablam odaya gelmeden ben uyuyamazdim, simdide farzet senle uyumaya gidiyoruz ve güzel seyleri düsünerek yat veya bir kitap oku..
biliyormusun ben aliskanlik etmistim ögrencilik dönemimde cok stresli oldugumdan uyuyamiyordum sürekli yarin ne olacak yarin ne olacak diye baski altinda hissediyordum, kendi kendimi huzursuz ediyordum. sonra babam bana sure'leri ögrenmemin iyi gelicegini, ezberimi kuvvetlendirecegini söyledi. bende yatmadan kuran okurdum, sure ezberlemeye calisirdim her gün iki ayet bile olsa
ben isteyerek severek yapiyordum ama abime biraz baski uygulamalari gerekti herzaman
haylazliklara akli calisirdi gerisine tinnn
sanirim okula gitmemeyi tercih etseydik bizi döve dövede olsa gönderirdi ve iyikide böyle bir babaya bir koruyucuya sahiptim ve sahibim :up:
babami cok seviyorum bazen cok fazla bizi cember altina aldigini düsünsemde, cünkü o bize dogru buldugu seyleri ve Allah'in emirlerini ögretti ve biz bazen kabul etmesekte onun tutuculugu ve koruyuculugu bizi bir cok kötülükten uzak tuttu.
cafe allaturkaa cok iyi geldide yarin ben bide cay, kahve getirimde mesrubatsiz cafe olmasin
herkese iyi geceler diliyorum :smilie_love_002: