Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emegine gönlüne saglık çok begendim ellerin dert görmesin tşkler
öyle hoş bir calısma olmus bu bende denedim ne hikmetse radyo tusuna bastıklarında hep baska radyolara yönleniyor...benimdemi aynı seyi yapmam lazım..iframe olarak yazsam düzelirmi dersiniz..?
tesekürler sagolsin bi bakalim
[quote="by_YaramaZ"]öyle hoş bir calısma olmus bu bende denedim ne hikmetse radyo tusuna bastıklarında hep baska radyolara yönleniyor...benimdemi aynı seyi yapmam lazım..iframe olarak yazsam düzelirmi dersiniz..?[/quote]
paylasımın için tesekkurler
EMEGINE SAGLIK COK GUZEL O LMUS
SELAM DERMAN INDEX COK GUZEL EMEGINE YURAGINE SAGLIK AMA BEN KODLALARINI BULAMADIM BANA YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM TESEKKURLER...
paylasim icin tskt cok guzel
COK GUZEL BIR CALISMA EMEGINE SAGLIK AMA BEN KODLAMALARINI BULAMADIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TESEKKURLER...
DERMAN ÇOK TESEKÜR EMEGİNE SAGLIK SAYGILAR
DERMAN ÇOK TESEKÜR EMEGİNE SAGLIK SAYGILAR