SEN UNUTULMASI IMKANSIZ ANLATILMASI GÜC OLANSIN CÜNKÜ SEN BENIM UNUTMAK ISTEDIKCE HATIRLANAN ANLATDIKCA DA BITMEYENIMSIN
Kelebek misalidir aşk; Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük .
Nazım Hikmet
“Platonik sevmek zordur. Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil”.
- M.Longston -
En güzel deniz henüz gidilmemiş olanıdır.
En güzel çocuk henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz, henüz söylememiş olduğum sözdür..
Nazım Hikmet RAN
Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, Yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim için öldün, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz
Ceyhun Yılmaz
Bütün zekamı, yeteneğimi, şöhretimi,eserlerimi akşam eve zamanında gelip gelmeyeceğimi merak eden bir kadın için feda edebilirim
G. Bernard Show
Senden ayrılınca farkettim, Dünyanın bu kadar kalabalık olduğunu..
Can Yücel
Kişi bilmiyorsa ne istediğini hem seni zayeder hem kendini.Dibini görmediğin su gibi, sonunu görmediğin sevdaya kaptırma kendini
Mevlana
Hiçbir şey için " BENİMDİR " deme, sadece de ki;
" YANIMDADIR " Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder...
DAİMA SENİNLE KALMAZ..
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.."
Marquez
"Madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine ! Dönüp dolaşıp değmesinler gözlerime"..
Cemal Süreya
''Sadece büyük acılar çekenler mutluluğun anlamını bilirler.''
Alexandre Dumas / Siyah Lale
Batık bir gemiymiş aşk limanında
Kader bu deyip de avutma beni
Ayrılık kapımızı çaldı sonunda
Senden son dileğim unutma beni..AtiLLa İlhaN
Herkesin yüzüne gülersen; adın birşeylere çıkar. Suratını asarsan; burnu havada kasıntı olursun. Çünkü Türkiye'de kadınsın..
Can Dündar
''İyiler erken ölür. Çünkü iyi kalarak yaşamanın ne zor olduğunu fark ederler.''
John Barrymore
"Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer".
Scarfaces (1983)
"Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur".
C. Palahniuk
”Yaşarken anlayamadıkları değerleri, öldükten sonra anlamanın kimseye faydası yok. Sevdiğinizi dirileştirmenin
yolu, hayatın tazeliğinde itiraf ve ifade etmektir.”
Şems-i Tebrizi
Kadın kapris yapıp alınganlaşıyorsa sorun yok: Bir çözüm aradığını gösterir bunlar. Bil ki asıl sorun, sustukları zaman başlar.
Cengiz Aytmatov
Sırf sevgilinin yüzü gülsün diye, bazen saçmalamayı göze almaktır aşk.
Can Dündar