Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aşk uğruna gerekirse hayatımı veririm. Fakat özgürlük uğrunda aşkımı da feda ederim. Victor Hugo
Kirli bi çocuk yüzüyüm kapında; ama dünyann en temiz gözleriyle bakıyorm sana. "Şeker değil istediğim, yüreğini koy avuçlarıma."
[Y. Erdoğan]
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..
Can Yücel
"İyi insαn lαfın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin
Aziz Nesin
Öfkeliyken konuş, göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksin
Bir insanın değeri kesirle ifade edilecek olursa; pay ne olduğunu, payda ise kendini ne zannettiğini gösterir Ancak kendi payını kendisi sıfırlamaya çalışanlara yapılacak bir şeyin olmadığını gördüm Çünkü sıfırı neye bölersen böl yine sıfır ediyor
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !
[Adam Fawer]
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (OSCAR WILDE)
Terkeden kişi, kendinin asla terkedilmeyeceğine inanan insandır. Heykelini dikmeye ise gerek yoktur, Çünkü o zaten taştandır.
[Paul Auster]
Boş bir çuvalın dik durması zordur. (Benjamin Franklin)
Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın.
TAGOR
Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. (Çin atasözü )
En mükemmel insan, başkalarına en çok yararı dokunan insandır.
Hz Muhammed
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. (F.Schiller)
"Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor"!
[J. Christophe]
Kαlbi kırdıktαn sonrα dilediğin özür, doyduktαn sonrα sofrαyα gelen tuz gibidir; İhtiyαç kalmaz.
[P. Neruda]
Dinde zorlama yoktur, herkes özgürdür elbette // İsteyen dünyada pişer, isteyen ahirette !!
Az anlamak, ters anlamaktan iyidir. (A.FRANCE)
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın..
Yumuşak olma ezilirsin , sert olma kırılırsın. (VICTOR HUGO