Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
evet dursunda logo ama cok ilginc oluyo bertcan yapiyom radyo sayfasina kadar koyuyom ama tskrler isin icine para girdimi ben olmam bertcan :lol: :lol: :lol:
sevgili kardesim bir ricam olacak banada dj ciftlikli dilek yaparmısınız hareketli 4-5 tane cok tsk edrim simdiden
KARDES BANADA DJ HABIBE DJ KARTANESI DJ MUSTAFA DJ CAN YAZARMISIN CESITLI RENKLERDE HEPSINDEN 3ER TANE OLSUN BIDE SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YAZILAR OLSUN
HABIBE MUSTAFA VE CAN YAZILARIN DIGER ISTEGIN DE YAZILDI SAYFA 38 DE
SELAMLAR BU SITEYE HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM SIZDEN RİCAM KARDELEN ÇİCEĞİYLE İLGİLİ, BI SAYFA VE DJ KARDELEN YAZMANIZI İSTİYORUM MÜMKÜNSE.. :sevgi:
dj ismi istiyorum bide radiomun adini yaparsaniz sevinirimm
adim emirr
radiomun adii
tutkunumfm
slm hareketlı dj ısmımı yazarmısınıs ısmım gamze bırde radyomun ısmı kiyametfm sımdıden tsk
slm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılarslm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılar
merhabalar bende bir ricada bulunacaktım sizden
dj by deli,dj muhat değişik şekillerde yazılı olarak istiyorum şimdiden teşekkürlerr ayrıca ruha fm dıyede yazabilirmisiniz
VAYBE KARDEŞİM BANA DJ MİRAY DJ BENNU DJ BAHAR DJ DUYGU DJ HARPUTLU DJ ASİYÜREK YAPSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKR
slm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılarslm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılar
Selam Arkadasim,sana yazdigim gifin üstune sag tiklayip,özelliklerden url Adresisinin üstünü mavi yap ve kopyala de mausla.Sonra temana gec ve Desing Tool a bastiktan sonra,arka plana gec,herhangi bir bosluga sag tikla,daha sonra Insert>>picture de.cikan bos cerceve ye ilk basta aldigimiz gifin url sini yapistir ve Presets e bas, iste bu kadar kolay gelsin..
merhabalar bende bir ricada bulunacaktım sizden
dj by deli,dj muhat değişik şekillerde yazılı olarak istiyorum şimdiden teşekkürlerr ayrıca ruha fm dıyede yazabilirmisiniz
Kolay gelsin sizden bi ricada bulunabilirmiyimm bana Dj Asksizprens yazabilirmisiniz bi kac cesitt
selam arkadaşlar kolay gelsin.sitenizin adresini bi ark.tan aldım ve bayıldım

bu güzel giflerden bende rica ediyorum.ismim dj müge.dönen dalgalanan gifler süper olmuş bikaç renk rica etcem bende.küçük karakterler olursa sayfalarımda rahat kullanırım.şimdiden emeğinize gönlünüze sağlık.hoşkalın byesssss
:sevgi:
slm abiii bana Dj_AsKSiZpReNs yazarmisin simdiden tsklr
slm ÇOK OLMAZSAM BİR RİCAM VAR BENİM İÇİN ( DJ DAMAR ve DJ ZAFER YAPARMISIN ŞİMDİDEN TŞKR EDERİM EMEYİNE SAĞLIK
selam kolay gelsın elıne saglık senden rıucam dönen djmusa 3denısık dönen 3 tanede djmahkum yaparsanız sevınırım sımdıden kolay gelsın emeklerın icin tekrar tesekür ederım basarılar sana
merhaba kardes kusura bakam basini agritacam biraz ama bana buyazdim isimleri canli ates elevli civilcıvıl yaparmisin.
dj.EMİN
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM HOŞ GELDİNİZ
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM
YEŞİLUĞURLUDAĞ
UĞURLUDAĞ
MUROÇ
Çokmu oldu yapsanda yapmasanda eline ve emeğ,ne sağlik :harika:
mrblarr ben 1 kilo dj-Lal ismi istiorum 250 gram da yesilyurtfm plsss şimdiden tsk ederimmm :thx:
tsk ederimm elerinize saglik cok solun süperolmuss