Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün…Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin…Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin.
sevgılı senınle ben pergel gıbıyız ıkı basımız var bır tek bedenımız ne kadar donersem doneyım cevrende,er gec bas basa verecek degıl mıyız?…
Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz.
Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık değil, korkaklıktır da.
Ne kazandık bu kadar bakmak ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile.
Öyle kaba insanlar vardır ki ayı onların yanında centilmen sayılır.
Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler.
Uçmaya uçmakla başlayamazsınız.
Başkalarının kusurunu kapatmada gece gibi ol.
Engeller gözlerinizi hedeften ayırdığınız zaman gördüğümüz o ürkütücü şeylerdir.
Benim için yaşlı olmak, kendi yaşımdan onbeş yaş daha büyük olmaktır.
Aşk birbirine bakmak değil birlikte aynı yöne bakmaktır.
Aşırı yüz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır.
Ahmaktan uzaklaşmak Allah'a yaklaşmaktır.
Kırmamak, üzmemek şartıyla herşeyi yaşa.. Bir gün çekip giderken geride ne aklın kalsın, ne de senin yüzünden kırılmış yürek..
''Kötü bir haberim var. Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık her şey adamına göre..
Her Kurşuna Yer Var Yüreğimde Yeterki Sırtımdan Vurmayacak Kadar Yürkli Ol..! ~
Hayatta unutamayacağımız en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarımızdır".
Bir dilek tut şimdi...gözlerini kapat ama seni sevdiğimi hiç aklından çıkarma... Aç gözlerini yavaşça, farzet önünde bir demet papatya...başla yaprakları koparmaya... SEVİYOR...SEVMİYOR... seviyor diyen yaprakları kendine sakla, sevmiyor diyenleri bana yolla... Onlara seni nasıl sevdiğimi anlatayım da bilmeden konuşmasınlar..
En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak.