Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Süpergüzel seyler diyor....
Sussam gönül razı değil,söylesem tesiri yok.Ya sabırrr

diyor...
Nihayet bitti...tüm günümü aldı...ne kadar yoğun olursam olayım bu kadar uzun süre beklemesem iyi olacak...diyor
1 haftanın yorgunluğunun üstüne birde haftasonu yorgunluğu eklenince,dayanılmaz oldu
Yarına yorgun ve bitkin bir hafta başlangıcı olucak.
Öfffffff çok yorgunum
Kendime vakit ayırmalıyım diyor
Pazartesi sendromu evdeki işler yoluna girdide şu ütüyü napmalı

En sevmediğim iş
Bugün havada çok güzel hiç iş yapasim yok
Bugün havada çok güzel hiç iş yapasim yok
Aynen benimde...ama malum ptesi...ben istemesemde işler mecburi yığılıyor...
ewt mecburiyetlerr
Ütüyü yapmamak için bahaneyi buldum
"Makineden çıkanlarda kurusun

hem çok yoruldum çokta erken kalktım,uykum geldi .Akşam üstü yada yarın yaparım"

diyor
Nefret ediyorum Skype'den
MSN efendi, şimdik göreceğiz el mi yaman Pokus mu yaman
Msn>
< Ben
Tembeller uyuyor, tüm çalışkanlara selam olsun
Tembeller uyuyor, tüm çalışkanlara selam olsun
bu duruma uyumlu bi atasözü bulamadım yoksa yiyecektin lafı...diyor
ama gözlerim yaşardı bu saatte pohus uyanmış
S.Modum bu saatte soğanmı doğruyosun, gözlerin nie yaşardı ki?
Kolay gelsin
"Günaydın" diyor ve
"Başta olağan üstü hal ilan edilmesine rağmen Levent'te olayların göbeğindeki şirketin ofisine ekmek parası için gitmek zorunda bırakılan oğlum olmak üzere; Tüm işçi ve emekçilerin yanında bu resmi tatil gününde bile çalıştırılarak,hakların nasıl engellenip, nasıl ezildiklerinin net göstergesi olan tüm işçi ve emekçilerin bayramı kutlu olsun.İnşallah bir dahaki bayramda sizlerde tatil yapma hakkınızı kullana bilirsiniz dualarımla
" diyor...
"Günaydın" diyor ve
"Başta Leventte olayların göbeğindeki şirketin ofisine giden oğlum olmak üzere; Tüm işçi ve emekçilerin yanında bu resmi tatil gününde bile çalıştırılarak,hakların nasıl engellenip, nasıl ezildiklerinin net göstergesi olan tüm işçi ve emekçilerin bayramı kutlu olsun.İnşallah bir dahaki bayramda sizlerde tatil yapma hakkınızı kullana bilirsiniz dualarımla
" diyor...
ablam küçük patrona takıldım demin bugün benim bayramım sakın bişe istemeyin...insan uyu gelme der falan dedim...sen işçimisin be dedi gitti...benide patron saydılar
Ablam oğlumda müdürüne gidip yarın geliyormuyuz dediğinde "Biz işçi değiliz geleceğiz tabiki" demiş oğlumda "Olağan üstü hal ilan edildi tüm ulaşım araçları iptal özel araçla gelmek sakıncalı gelemezsem hakkınızı helal edin annemede muhasebe şefiydi dersiniz belki sizi anlar" demiş

Müdür "İyi semtlerde oturun napalım" demiş oğlum dönmüş "Pardon olaylar Taksim ve çevresinde büro Levent'te iyi dediğiniz olay olmayan yer neresi?" demiş.Müdürü "Zaten tepemdeler inşallah geleceğiz yarın birşey olmaz yaa napalım patron öyle diyor" diye gülmüş.Şimdi aradı kahkahayla gülüyor "Anne" diyor "Karşıda oturan satın alma müdürümüz aradı sen nerdesin bürodayım dedim oğlum nasıl geçtin köprüyü ben kaldım köprünün ortasında olaylar başladı napacağım bilmem ne ileri ne geri " demiş."Kimseler yok büroda bir iki mimar arkadaşla çay içiyoruz" diyor.Neticesinde sen işçimisin derler biraz daha diretincede kapıda bekleyen işsiz çok derler.Haklılarda ekmek aslanın ağzında değil artık kuyruğunda
ablam küçük patrona takıldım demin bugün benim bayramım sakın bişe istemeyin...insan uyu gelme der falan dedim...sen işçimisin be dedi gitti...benide patron saydılar
Madem öyle kendi kendinin maaşına %100 zam yap. Patron değil misin?
Hatta %200, 300 olmadı 400... hoppp hızımı alamadım. Satılık Şirket varrrr
Tüm Emekçilerin Bayramı Kutlu olsun.
kadın.. kokun başımı döndürüyo.. mazeretler bulup gelip durma başıma..