Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aşk iki kişiyle oynanır ve iyi olan kaybeder ..
кαç тαвυт göмüLєCєк уєяαLтıηα νє кαç кιşι gι∂єCєк нαвєяѕιz υzαкLαяα кαç уαLαη уıкαCαк güνєηLєяι.
Ağlamak çözüm degil derler ya bilsinler istiyorum . O gözyaslari bi çözüm önerisi degil, sadece kursagimda kalan laflarin bulabildigi tek çıkış yolu.
Razıyım cezanın en ağırına.. Bana bi kere Seni Seviyorum desen...
GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή
Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer..!
Ait olduğun tek yer benim yanımdır. Başka ten, başka sevda sana haramdır ! Sen benim için sade bir aşk değildin. Sana benim gözümle bakan yalancıdır !
Bir yol biliyorum... Bir ucu sen, bir ucu ben...
Bir Şiir Yazıyorum... Kalemi sen, Kağıdı Ben...
Bir Çiçek Biliyorum... Çiçegi sen, Dikeni Ben...
Bir Göz Yaşı Biliyorum... Ağlayan BeN, AğLatan SeN...
...Bir KaLp Biliyorum... Kıran Sen, Kırıl...an BeN...
...Ama Yine de Bir insan Biliyorum... Yarısı Sen, Yarısı BeN !
hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır
Hayat Sana Arka Arkaya Dikenlerini Gösteriyorsa Sakın Üzülme , Aksine Sevin.. Çünkü Çok Yakında Gülü de Gönderecektir.!
"Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda susmadığın için kahreder".
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim çürkü nefretin sahtesi olmaz!!!
Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için. Hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin. Çünkü tek üzülen siz olursunuz...!!
Sana bi şiirler olmuş sevgilim. Yüzün gözün söz içinde. Hangi imla kitabına baksam "Ben" den ayrı yazılıyorsun...
Çok şey değil istediğim,"eş" anlamlım ol yeter.
[align=center]Bir zamanlar bensiz nefes alamadığını söyleyen sevgili ; merak ettim bu kadar zamandır kimin suni tenefüsüyle ayaktasın ? [/align]
Ölmek İçin Dokuz Canım Olsaydı , Sekizini Gülüşüne Birinide Gidişine Verirdim.
Platonik sevmek zordur. Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil.
Ölmek Için Dokuz Canım Olsaydı , Sekizini Gülüşüne Birinide Gidişine Verirdim ..
Terazisi olmayan yollara ciktim artik kimseyi tartmiorm.. Yakisani yanima yakismayani yollara birakiorm ~