Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Anladım ki; Hayatında birinin olmaması değil, birinin hayatında olamamakmış yalnızlık.."
İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur!
Biz, çok güldüğümüzde daha gülerken ağlayacağımızı düşünüp suratını asan insanlarız.
[align=center]Mevlanaya sorarlar o kadar yazarsın o kadar okursun ne bilirsin? diye Mevlana şu yanıtı verir Haddimi bilirim...!!![/align]
kızlar istanbul gibi olmalı fatihi kolay fethi zor olmalı
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Hani en mutlu anında bi rüzgar eser, burnuna o'nun kokusu gelir ya. İşte onunla aynı parfümü kullananın Allah belasını versin.
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR KAHPE BİR DOSTA MERT BİR DÜŞMAN TERCİHİMDİR
"Mesele ölmek değil. Mesele, birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir.."
"Görsen hayalimdeki seni, kıskanırsın.."
Neden mi sevdim seni ? ''Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu.."
Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir!!!
[align=center]Arkamdan oynanan oyunları görmüyorum sanmayın. Sadece çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaçları var, müsade ediyorum. [/align]
"Dünyanın en güzel ritmi; onun senin için çarpan kalbidir.."
DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma..
HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde
[align=[i]center]"[/i]Sonunda sen bir gün gelirsin diye
Çok şeyin adı küçük yazıldı." -Cemal Süreya-[/align]
Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
Paylaşacak dostlarınız yoksa, iyi şeylere sahip olmanın bir anlamı da yoktur. İyiki varsınız Dostlar
Hani soruyorsun ya bana ben sensizligi hak edecek ne yaptım ?? Benimde bi sorum olacak sen beni hakedecek ne yaptın ??