Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
“Sana bir şiirler olmuş sevgilim. Yüzün gözün söz içinde. Hangi imla kitabına baksam "ben" den ayrı yazılıyorsun”.
__Özdemir Asaf_
Kaderim sensizlikse,Kaderim Yalnızlıksa kaderim unutulmaksa, Kaderim kalleşçe Vurulmaksa ben kaderimin Arkasındayım
Ah be çocuk ah! seninki, masalda ki pamuk prensese aşık olmak değil...
Uyutulduğun ninnideki bostana giren danaya yüreğini vermek...
Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil;Kalleşçe Arkadan Vurulmak Korkum Ölüm Değil, UNUTULMAK!!!
Hayat işte hepimiz tekme yiyoruz. Kimisi karnındakinden kimisi kalbindekinden..
Gecenin Issız Karanlıgında Ümitlerimin Tükendigi Anda Tek Kişi İstiyorum YANLIZLIGIMA!!!
DAN BROWN
"Başarmak zordur; kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır; ama manzara tepeden seyredilir."
bu kadar güzel söze can, yazan ele kağıt dayanmaz
SUNAY AKIN
"Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa da yetmez."
wayyy tşklerr black

üstüme alındım ama
CEMAL SÜREYA
"Gerçek Aşk, Şans Oyunlarına Gibidir. Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı, Fakat Tutturabilene ''Aşk'' Olsun..."
keskin sirke küpüne, çıkmayan söz ruhuna zarar
BOB DYLAN
"Bir fincandaki kahve gibidir hayat. Bazen tatlı bazen değildir. Önemli olan kahvenin tadı değil zaten, onu kiminle içtiğinizdir."
bu kadar güzel söze can, yazan ele kağıt dayanmaz
süoperrrr
NİCANOR PARRA
"Kendine gel! Altı üstü bir insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendini,toprağın altı, kendini vazgeçilmez sananlarla dolu..!"
GARCİA MARQUEZ
"Akıttığın göz yaşlarını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki ihanet; nankörlerin işidir."
CAN YÜCEL
"Herkesi O'na benzetiyorsan aşıksın demektir ; Eğer O'nu herkese benzetiyorsan artık "yalnızsın" demektir..."
"Yalnızım... Ve öyle bir yalnızlık ki bu, inler cinler bile başka yerde top oynuyor..."
benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi katran karası yüzün kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin
'Aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfide terk etti seni.. üzgünde değil gittiğine, sen hala 'aşığım san' beni.
her aya baktığında beni hatırla,yıldızlar gözlerine takılırsa gözlerine baktığımı sakın unutma,avuçlarına bir yaprak düşerse sakın bırakma akşam olup gün battığında ışıklar yanıp,ay çıktığında gözlerine uyku dolup taştığında benim de seni sevdiğimi ve özlediğimi sakın unutma
CEMAL SÜREYA
"Gölgene bak, beni anlamak istiyorsan; o kadar yakın, ama sana asla dokunamayan..."