Biz sevdik mi yer oluruz... Biz sevdik mi sel oluruz... Biz sevdik mi lâl oluruz... Biz sevdik mi cân oluruz... Mevlana
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap, çünkü güzel şeyler onları hiç beklemediğinde gerçekleşir..
Neden mi sevdim seni ? ''Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu''. [C. Palahniuk]
ßir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz ..!
Dünyanın en güzel ritmi, Onun senin için çarpan kalbidir".[B. Marley]
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek. Şems
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek. Şems
Garip değil mi ? İnsan kötü birşey yapacağını hissettiği zaman, mutlaka vicdanını susturacak bir sebep bulur.. Freud
Çocuklarınıza ders vermek istiyorsanız ( bu hiç de gerekli değil ) kendinizi örnek gösterin. ama sizin gibi olmaları için değil, sizin gibi olmamaları için
Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüğün sizi aptal etmesine asla! Shakespeare
Yaşamak direnmektir, Sevmek güvenmektir. Şunu Unutma; İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, Bazende küçük bir kalbin esiridir.
Harikalar Diyarındaki tek Gerçeğim En Harika Bebeğimsin..
Yolunu beklerken daha dün gece, Kaçıyorum bugün senden gizlice. Kalbime baktım da işte iyice; Anladım ki sen de herkes gibisin !
Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur". Mevlana
Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat yada öldür; ama asla yaralı bırakma". [Şems.]
Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur, Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur.. [C. Bukowski]
Sen üşürken onun yokluğunda, O senin varlığından bile habersizdir. [Marquez]
Kendini nokta kadar değersiz hissettiğinde dönüp arkana bak; belki önemli bir cümlenin sonundasındır .[J. Christophe]
Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir. [Tolstoy]