Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok tşk ederim ben bi istekde daha bulunacaktım ben beyaz renkte istemiştim dj gönül sizlerle ve dj gözde sizlerle ve dj alper sizlerle şimdiden tekrardan çok tşk ederim emegine saygılar :sevgi:
selam
dj gebzeli yazarsanız sewınırım sımdıden tskler
slm arkadaşım ben bi istekde bulunacaktım dj gönül sizlerle dj gözde sizlerle ve dj alper sizlerle renk çeşitleri bol olsun ltf şimdiden çok tşk ederim saygılar
DJ PETEK YAZARMISIN BIRDE €FSAN€ BÖYLE YAZARMISIN
Selam.. Onur Bey sizden bir ricam olacak agir.roman için hazırladığınız dj isimlerindeki dj azra olan ismin renginde bir yazı istiyorum dj nazar olarak aynı renk ve şekil emekleriniz için tskler..
çok tşk ederim süperler olmuş emegine ve ellerine saglık ama ben beyaz renktede yazmıştım yani bembeyaz renkte dj gönül sizlerle mümkünse sizede zahmet veriyorum :sevgi:
cok tsk ederım onu harıkasın herzamankı gıbı :ahah: :h050: :h050: :h050: :h050: :h050: elıne emegıne saglıkkkkkkkkk
SLM BENDE İSİM İSTİYORUM MÜMKÜNSE DJ ECRiN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
SLM ONUR KARDEŞİM BENİMDE RİCAM OLACAK YAPARSAN COK SEVİNİRİM
BURSAM_FM
BURSAM_FM HOŞGELDİNİZ
http://site.mynet.com/bursam_fm/
BUNLARİ YAZARSAN COK SEVİNİRİM ŞİMDİKTEN EMEGİNE SAGLİK KARDEŞ HAYİRLİ CUMALAR DİLERİM
çok tşk ederim süperler olmuş emegine ve ellerine saglık ama ben beyaz renktede yazmıştım yani bembeyaz renkte dj gönül sizlerle mümkünse sizede zahmet veriyorum :sevgi:
gonul son beyaz bu
SLM BENDE İSİM İSTİYORUM MÜMKÜNSE DJ ECRiN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
B@R@N
KAR_TANESİ
ELA_NUR[/color
bu nıklerden 3 er tane onur abısı tşk ederım şimdiden
arkadaslar mümkünse FISTIK FM gifi yazarsaniz sevinirim tskr şimdiden
mümkünse siyah fon üstüne olursa cok iyi olur
emeklerine saglik onur kardes hepsi birbirinden harika olmus cok teşekürler hakkini helal et kardesim allaha emanetsin hayirli günler inşallah
MERHABA ELLERINIZE SAGLIK COK GUZEL OLMUS BANADA SADECE FARKLI RENKLERDE GAMZE YAZARMISINIZZZ