"Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin.." [Che Guevara]
Senin adın bile geçmedi; ama ben seni hiç unutmadım.. [İclal Aydın]
Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı..M.Mungan
Düşmanından çok dostundan sakın! Çünkü dostluk biterse; Sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir." [Bob Marley]
Sırf birisi "İyi geceler" demediği için, İyi geçmeyen geceler vardır". P.Neruda
Umursamıyorum artık hiçbirşeyi ve istemiyorum kimseyi yanımda. 'Her gelen birazdaha acıtıp gidiyor nasılsa'.. Can Yücel
İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; Birer arayış, kaçış yada aldanıştır. [Goethe]
HERKESİN OKYANUSTAN ALACAĞI ELİNDEKİ TESTİ KADARDIR..!!! (Hz.Mevlana)
Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma". M.Kundera
"Kaybettiklerim arasından en çok aklımı özlüyorum". Mark Twain
Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme . [y. Erdoğan]
kalbınle sev benı,dılınle degıl.güzellıgınle sarhos et benı ıckınle degıl.sevgınle mutlu et benı,derdınle degıl.ölümayırsın bızı eller degıl.....
Kim demiş 'en büyük aşklar nefretle başlar' diye. "Benim en büyük nefretim; bir aşkla başladı. [Murathan Mungan]
Hani "ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar" var ya, Onların seni en çok üzenler olması, ne garip. [İlhan Berk]
SEN UNUTULMASI IMKANSIZ ANLATILMASI GÜC OLANSIN CÜNKÜ SEN BENIM UNUTMAK ISTEDIKCE HATIRLANAN ANLATDIKCA DA BITMEYENIMSIN
Bil ki geride bıraktıkların ileriye gitmeni engelleyecek. Unutma; ileri gidebilmen için arkadakileri unutman gerek. Adam Fawer
"Mükemmmel biri değilim ama beni beklemeliydin, buna değerdim." [C. Palahinuk]
İstediğin kadar hayatımın kıyısında, köşesinde bulunabilirsin. Üzgünüm ama bir daha asla 'merkezinde' olmayacaksın. [İ. Berk]
Seni seviyorum sevilmeye degersin.seni özlüyorum özlemeye degersin,seni hem seviyor hemde özlüyorsam,bilki sen benim BIRTANEMSIN.
Birini adam gibi sevmek; aldanmayı, ağlamayı hatta yalnız kalmayı göze almak demektir... / Murathan Mungan /