Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Senin αşkın hevesmi deme ne olur bαnα, sen hevesleri uğrunα αğlαyαn birini gördünmü hαyαtındα . . .
"Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter". | M. Mungan |
Dikkat et !!! " ama "larla beni kaybettin... " keşke " lerle kendini mahfedeceksin...!
"Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz.."
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir. Paul Auster
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma.. Balzac
"Bana güç veren zaferlerim değil, yaşamdaki yenilgilerimdir.." [Che Guevara]
İçin temiz olmadıktan sonra, Hacı hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama, Mevla kanar mı bunlara ?"
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz..
Eğer bir aşk can çekişiyorsa tek yapmak gereken şey onu "öldürmektir."
Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi.. Can Dündar
Beni ne sahte insanlarin sozleri nede soğuk bir namludan cıkan soguk bir mermi yıkabilir beni ancak sensızlık yikar be gülüm
"Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez". Shakespeare
her rengin bir kişiliği her kişiliğin bir rengi var ben senın rengini buldum KAHPE-RENGi
Birgün benden şikαyet ettiğin ne vαrsα, özleyeceksin. | Özdemir Asaf |
"Bıraktığın yerde olabilirim; ama bıraktığın gibi değilim.." [W.Golding]
Ne ölmek nefessiz kalmaktır ne de yaşamak nefes almaktır. Yaşamak, sevilmeyi hakedene yaşamını harcamaktır
hayat ta hic kimse icin aglanmaz.. aglanmaya deger insan zaten aglatmaz... yok eger bir gun aglarsan.... basini dik tutki gozyasin aglatan insan kadar alcalmasin
İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde..[Çehov]
''Mutlu olmak için, hayatta kimseyi kendin gibi görme. Çünkü sen gibi olan tek kişi, aynadaki yüzündür..'' [C. Palahniuk]