Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı. Murathan Mungan
Kendime eziyet etmiyorum. Yaralarımın üzerlerine ancak cesaretle gidersem, iyileşebileceğini uzun zaman önce öğrendim.
Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun!
Çalışmak, üç büyük eksikliği uzaklaştırır; can sıkıntısını, kötü alışkanlıkları ve yoksulluğu...
Belki de yalancı arkadaşlarına bir teşekkür borçlusun, Sana gerçek dostalarının kıymetini hatırlattıkları için.. Victor Hugo
"Beklediğim yarınlar dünde kaldı.." [A.Maalouf]
Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan, içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır.." Mevlana
Gαrip değil mi Bir insαnα vαzgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vαzgeçeceği kişi siz olursunuz .
"Sevgilin geçmişini sormuyorsa merak etmediğinden değil, Sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir.."[W. Golding]
Biri olacaksa geçmişimi merak ederek değil, geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum.
Bir babanın, kızının sevgili olaylarına kızmasının tek sebebi ; erkeklerin kimyasını biliyor olmasıdır
Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine bütün hayatını anlatmak istersin..[M.Mungan]
Bazen “Su” oLmak Lazım , Sessiz sakin.!
Bazen “SeL” oLmak Lazım , öfkeLi ve hırçın.!
Bazen “Mum” aLevi oLmak Lazım , sabırLa tükenmeyi bekLeyen..!
Bazense “voLkan” oLmak Lazım , önüne geLen herşeyi hızLa tüketen.!
Kimine Su oLacaksın kimine SeL! Kimine Mum oLacaksın kimine VoLkan.!
Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım.." [Oğuz Atay]
Hadi yaramı sarmaya merhemin yok , Yalandan da olsa gönül alamaz mısın?...” Mevlana
Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir
Yaprağın kaderi düşmektir... sen dalda yaprak değil, ağaç ol. toprağa kök sal.. yaprakların dökülsede sen AYAKTA KAL ... !
Bir gün dediklerime 'geleceksin' ama ben orada olmayacağım.. '' // Patrona Holi //
"Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin". Nazım Hikmet
İyilik yap hatırlanmaz. Yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin ‘yapamaz’ dediğini yap, çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz…