Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kelimelerin gucunu bilmiyorsan insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin...!
Sıcak bir gülüş bir buz dağını eritebilir
Aşk diye bişe yok Sadece biraz heyecan duyuyoruz bunu da kendimize aşk diye yediriyoruz
hangi gözler vardır sözleri anlatır hangi sözler vardır gözleri anlatır birde aşk vardır seni bana anlatır
Bazen öyle yorar ki aşk insanı, bıktırır hayattan .. Ve kapayınca gözlerini birdaha açmak istemez insan.
Bitti demelerle olmaz gidişler Ruhun bedenden etin tırnaktan kopmasıyladır asıl bitişler Bunları ayıramıyorsan eğer o zaman engel değil ne zaman ne mesafeler..!!
Gölgene bak beni anlamak istiyorsan O kadar yakın ama sana asla dokunamayan
Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, ‘kendini bulmaktır’.
Kelebek misalidir aşk; Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük
Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda
İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem “sus” deyip adınla başlıyorum.
Seni unutmak zor anlatmaksa imkansız,
Sen unutuldukca hatırlanan,
Anlattıkca bitmeyensin meleğim..
Demiş ki: ''Kaybettiklerini görsün de ağlasın''. Dedim ki: ''Kazandıklarımı görsen, değerinin olmadığını anlarsın..'' [Bob Dylan
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek.." [Şems]
Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.."
Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.." [B. Marley]
Sen var ya sen… içtiğim sigara gibisin dumanı hayalin külü saçlarn ateşi dudaklarınsigaradan tek farkın sigarayı ben… beni de Sen yakıyorsun….
Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. 'Yürüyeceğim' de, bas ve yürü...Necip Fazıl Kısakürek
Çok sevdiğin ama geri döndüremeyeceğin kişilerin en kötü yanı; Onları her hatırladığında, seni tekrar tekrar terk etmeleridir!
Aşk; dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat, sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır! Mevlana
Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme,Kırk yılın hatrına " SEN " kalayım... Cemal Süreya