Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yeterincesi başımda varken.. sende nerden çıktın.. bi sen kusurdun tamda şimdi
kalk bir sigara iç sonra giydir diyor
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
iyi ettin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Öyle düşünen sadece sen değilsin içini rahat tut.
Tüm kalbiyle sana inanan birisi her zaman var, bunu sende biliyorsun
içimdeki ses bilem bugun sesizlige büründü
Ben yerinizi daraltmayım, buyrun geniş olun... rahat olun
Söyle Bi Derinden Offffffffffffffffff Ceksem Acaba icimdeki Bütün SIkIntIlar Gidermiki...

Bilmiyorum....

Çok beceriklisin süper abla (Babane-anane olamadı daha ama)

diyor içimdeki ses

Bende kahkahayla gülüyorum ablam kızım diyor noldu anoş "Ne anlatayım nasıl yaptığımı bilsem anlatayımda" diyorum
Sende çok yaşa diyo içimdeki
bu kadar gecıkmek zorundamıydın
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

GEÇER DEDİKLERİMİ GEÇİRDİM.BİTER DEDİKLERİMİ BİTİRDİM.NEFRET ETTİKLERİMİ SİLDİM,SİLKİNDİM YETER DEDİM.GERİDE BIRAKTIKLARIM HESAP SORMAYA KALKMASIN O YÜZDEN BANA.FARKINDA OLDUĞUM İÇİN VAR OLDUNUZ,VAZGEÇTİĞİM İÇİNBUGÜN YOKSUNUZ… O YÜZDEN SİZ NE YAPIN BİLİYOR MUSUNUZ? BİR DAİRE ÇİZİN,İÇİNE GİRİN VE KENDİ ÇAPINIZDA EĞLENİN…..
Nazar bile olsam, Artık sana değmem ..!
Benle bi sıkıntın problemin varsa yaz.. yok derdin başkaysa benim bulundugum ortamda bulunma....
hiç tadım yok şekersiz çay misaliyim....
___ farklı gülümsüyorum hayat ! bugün sana (:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
hiç tadım yok şekersiz çay misaliyim....
___ farklı gülümsüyorum hayat ! bugün sana (:
bana takil cayini seker kahveni bal ederim
hahahaah sekere ihtiyacim yok ben saten balımmmmm yaaaaa

yinede thanks seker
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
soğutma diyor