Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dj Ismi
CEREN YAZABİLİRMİSİNİZ BİKAÇ TANE ŞİMDİDEN TŞKLER ELLERİNİZE SAĞLIK
NIYE YAPAMIYORUM ANLAYAMADIM
Yapamadiginiz nedir Cengiz ?
YAZI ISTEYINDE BULUNMUSTUM RADYO GÜNEYLI IYI BAYRAMLAR DILER VE DJ SEMIH YAZILARI ISTEMISTIM AMA ISTEK YAZILARIM CIKMAMAI SON YAZDIYIM NIYE YAPAMIYORUM CIKMIS COK ÖZÜR DILERIM
CENGIZ60, bu konuya bakan arkadas musait oldugunda ilgilenir eminim
malesef biraz beklemeniz gerekeblir
Raporlayan CENGIZ60 (Bugün, 17:13)
COK TESEKKÜR EDERIM
SLM
SLM BENDE BI YAZI ISTESEM YAZIM BU AKDENİZ DAMAR FM DE EROL SEVDA YELI SIZLERLE İLGİNİZE TSKLER
Offffffffffffffff Acemiyim Iletim Gittimi Göremiyorum Dj Birgül Dj Dilek Isimleri Rica Ediyorum Mümkünmü Acaba Simdiden Tskler
SİMMMM BEN ACEMİ ÜYENİZ SİZDEN RCAM DJ DİLEK DJ BİRGÜL SİZLERLE BİR KAC SESİT YAZARSANİZ COK SEVİNİCEM SİMDİDEN ELLERİNİZE SAGLİK TSKLER EDİYORUM
(_dilék_),
yeni üye olduğunuz için msj larınız onayımızdan geçmeden eklenmiyor...üst üste yazmanıza gerek yok...3 msj da aynı içerik olduğu için diğer ikisini sildim...
Şimdi az sabır gösterip beklerseniz mutlaka istekleriniz yerine getirilecektir
pelin ve ata isimlerinin giflilelerinden istiyorum lüften yardımcı olurmusunuz

(
Degişik Hareketli Dj Isim Yazablirmisiniz
SLM HAYIRLI GECELER AKŞAMDAN BERİ BURDAYIM ACEMİYİM ÇÜNKÜ DEGİŞİK HAREKETLİ DJ CANAN YAZABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM
selam
dj isimleri harika rica etsem birtana dj reis61 renkler bordo mavi olsun fakat cok dönmesin hafif yalpalasin yeterli
ayni sekilde dj usta61 bordomavi renkli olusn simdiden tesekkürler
Hareketli Dj Canan Ismi Rica Ediyorum
SLM yüreginize saglık dj canan ismi yazmanızı rica ediyorum lütfen şimdiden tşk ederim
SLM yüreginize saglık dj canan ismi yazmanızı rica ediyorum lütfen şimdiden tşk ederim
daha öncede yazdınız az sabır lütfen...
bu programı malesef herkez kullanmıyor...kullanan arkadaşlar fırsat buldukça sırayla yardımcı oluyorlar...beklerseniz sizin isteklerinizde yerine gelecektir...
selam..dj nilkeri yazarmısınız ltf
selam kolay gelsin;
şeker fm
Dj asuman
Dj ismihan
Dj Masum Melek
Dj kuzucuk
Dj Kahkaha
Dj Zirve
Dj Kuralsız
Dj Poyraz
yazarsanız sevinirim..kolaylıklar dilerim..
EMEĞİNİZE SAĞLIK...PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER
selam
rica etsem sizlerden dj arkadslarım icin hareketli dj isimleri yazarmisniz
YALNIZKURT
YESİL GÖZLÜM
DJ DAG CİCEGİ
DJ İPEK BÖCEGİ
DJ ASENA
rica etsem radyomdaki dj arkadslarim icin hareket dj isimleri yazarmisniz
YALNIZKURT
DJ TURAN44
DJ GULER